Bolig

10 gode tilbud på fryseskap

fryseskap tilbud

Jakten på et godt fryseskap starter her! Vi på BraHjem.com har samlet mer enn ti gode tilbud, som du kan lese mer om nedenfor.

BOSCH GSN58AW41 fryseskap

BOSCH GSN58AW41 fryseskap

Dette er et stillegående fryseskap med avrimingsfunksjon og elektronisk temperaturstyring. Kapasiteten er på hele 360 liter, og er perfekt for storfamilien. Selv om kapasiteten er så stor, er det enkelt å finne rundt i fryseren. Du slipper å bekymre deg for strømregningen fordi den er i energiklasse A+++. LED-belysningen gir deg god oversikt over innholdet, og med SoftClose smeller ikke døra igjen. Den bråker heller ikke, for med et lydnivå på kun 41 dB skal du fokusere på fryseren før du kan høre den.

→ Se tilbud

Whirlpool UW8 F1C XB N

Whirlpool UW8 F1C XB N

Dette er et perfekt fryseskap til en familie på fire. Det har en oversiktlig innredning, med en kapasitet på hele 260 liter. Du slipper å tenke på avriming, da fryseskapet er utstyrt med NoFrost. All rim og frost bliver fjernet helt automatisk, og du kan la isskraperen ligge i bilen. Den er i energiklasse A+, og har derfor et rimelig lavt energiforbruk. Den elektroniske temperatustyringen gjør at du er i full kontroll over temperaturen, og LED-belysningen gir deg full kontroll over innholdet.

→ Se tilbud

Gorenje FN6192PX Frittstående fryseskap

Gorenje FN6192PX Frittstående fryseskap

Denne elegante fryseren dekker behovet til både store og små familier. Den har en kapasitet på 243 liter, og et lydnivå på kun 42 dB. Frost og rim blir aldri et problem, da den er utstyrt med en avrimingsfunksjon som automatisk fjerner frost og rim. Energiforbruket blir heller ikke noe problem med energiklasse A++. Med den behagelige LED-belysningen får du full oversikt over innholdet, og hva som eventuelt mangler.

→ Se tilbud

Blomberg FNM 1541 IF A+ Integrert fryseskap

Blomberg FNM 1541 IF A+ Integrert fryseskap

Dette er et fryseskap for gjennomsnittsfamilien. Det har en kapasitet på 196 liter, og gir deg full oversikt over frossenvarene. Lydnivået ligger på kun 42 dB, og energiforbruket ligger også i den lave enden, da fryseren har energiklasse A+. Temperaturen har du full kontroll på – den styres elektronisk, og kan stilles inn nøyaktig slik du vil. Selvfølgelig har den også en automatisk avrimingsfunksjon, så la både bekymringer og isskraper ligge.

→ Se tilbud

SIEMENS GS58NAW30 fryseskap tilbud

SIEMENS GS58NAW30

Denne fryseren passer fint til storfamilien med en kapasitet på mektige 360 liter. Det er mye som skal til hvis du ikke har plass nok i denne fryseren. Du kommer heller ikke til å sløse med strømmen siden den er i energiklassen A++. Du kan selv finjustere temperaturen med den elektroniske temperaturinnstillingen. LED-belysningen hjelper deg til å holde oversikten over hva som befinner seg i fryseren, og hva du mangler.

→ Se tilbud

Liebherr GNP 1913-21 001

Liebherr GNP 1913-21 001

Fryseren er en støysvak, og med energiklassen A++ er den også lav på strømforbruket. Den har en kapasitet på 151 liter, og er opplyst med et behagelig LED-lys. Du kan sette temperaturen slik du ønsker den, med den elektroniske temperaturinnstillingen. Isskraperen lar du ligge i bilen, for her er det en automatisk avrimingsfunksjon som klarer den jobben.

→ Se tilbud

Electrolux EUF2207AOW fryseskap

Electrolux EUF2207AOW fryseskap

Dette er en fryser med rimelig stor kapasitet, hele 194 liter. Den er veldig stillegående, og gir støy på kun 40 dB. Energiklassen A+ forteller deg at den ikke bruker for mye strøm. Den gode innredningen gir deg raskt oversikt over hva det er du har i fryseren, og hva som mangler. Temperaturen kan du stille inn helt nøyaktig med den elektroniske temperaturstyringen.

→ Se tilbud

Gram FSI 3225-92 N Integrert fryseskap

Gram FSI 3225-92 N Integrert fryseskap

Den perfekte fryseren til gjennomsnittsfamilien. Med sin 196-liters kapasitet, fordelt over flere etasjer, er er det enkelt å holde oversikten over fryserens innhold. Energiklassen er A+, og støynivået ligger kun på 42 dB. Du er selv herre over temperaturen, som elektronisk kan innstilles enkelt og presist. Avrimingen klarer den selv på beste automatiske vis.

→ Se tilbud

MIELE FN 37402 I

MIELE FN 37402 I

Dette er en fryser som passer til en familie på fire eller fem. Fryseskapet, med sin kapasitet på 213 liter, er godt planlagt slik at du får god oversikt over inneholdet. Energiklassen er A++, og med et lydnivå på kun 38 dB, er det også en av de mest lydløse fryserene på markedet. Den har en automatisk avrimingsfunksjon, og SoftClose-funksjonen fremhever den lekre fornemmelsen. Dette er i tillegg en fryser som skal integreres i kjøkkenet, og leveres derfor uten frontplate.

→ Se tilbud

Liebherr SIGN 3576-20 001

Liebherr SIGN 3576-20 001

Denne fryseren kommer uten frontplate, siden det er meningen den skal integreres i kjøkkenet ditt. Med sin 209-liters kapasitet, er den romslig nok for en mellomstor familie. Energiklassen er A++, og sikrer deg et relativt lavt strømforbruk. Lydnivået er også lavt, og er knapt hørbart med sine 38 dB. Avrimingen klarer den selvfølgelig selv, og med den elektroniske temperaturinnstillingen er du i full kontroll over temperaturen. SoftClose-funksjonen sikrer at det ikke er noen barnefingre som kommer i klemme.

→ Se tilbud

Bauknecht GKIE 3883 A++

Bauknecht GKIE 3883 A++

For en familie på fire er dette et godt valg. Den har en kapasitet på 206 liter, og med et lydnivå på kun 38 dB, har den ingen mulighet til å overdøve noen som helst. Med sin energiklasse A++  krever den ikke mye energi. I tillegg er fryseren utstyrt med NoFrost, som gjør hele den kjedelige avrimingsjobben for deg. SoftClose-funksjonen, en ekstra liten finesse som gjør at du ikke behøver bekymre deg for små barnefingre i klem.

→ Se tilbud

ZANUSSI ZFU27500WA fryseskap

ZANUSSI ZFU27500WA fryseskap

Dette er en fryser som vil være et godt valg for familier som er litt større enn gjennomsnittet. Det er veldig lett å holde oversikten over innholdet i fryseren, og med en romslig kapasitet på 248 liter, burde det være plass nok til en familie på 5 – 6. Støynivået ligger på kun 40 dB, og fryseren er derfor nesten for lydløs å regne.

→ Se tilbud

4/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar