Gavetips

Bursdagsgave til han

La den evige jakten på den beste bursdagsgaven til han, bli en kort en! På denne siden vil du nemlig finne mange gode tips til bursdagsgave til han og vi har kategorisert tipsene i aldersgrupper for en enklere navigasjon. For selv om menn for alltid forblir noen barn innvendig, så vet vi også at jo eldre enn mann blir, jo vanskeligere blir det å finne en gave han faktisk ikke har. Derfor har vi også mange gode tips til bursdagsgave til han som har alt!


Bursdagsgave til han 20-29 år

La oss starte med de glade 20-årene, hvor mentaliteten til en tenåring fortsetter litt til og er en tid for å finne sin plass i den store, vide verden. En typisk bursdagsgave til han i 20-årene vil da være noe som gir han begge deler – enten en opplevelse han aldri vil glemme eller noe som hjelper han litt på vei til å roe ned et par hakk, som i en ny leilighet, eller bare en generell støtte i hans vei mot å bli voksen.

Zipline på Holmenkollen

Er han glad i utfordringer, spenning og moro, er denne opplevelsen en bankers bursdagsgave til han. Og er han i tillegg over gjennomsnittet glad i ski, så er denne i hvert fall i boks! For her får han en tur ned skihopper løypa på Holmenkollen, hvor en 361 meter lang zipline har blitt festet og inngang til Skimuseet med mye spennende kunnskap om vår skihistorie.

Les mer her

Eastpak Floid 78S Taylored Khaki

eastpakEn tøff og praktisk ryggsekk til hverdagsbruk, men også om han er studerende. Med andre ord en god kombinasjon som vil være hans kompanjong i mange aspekter av hans 20-års fase – og kanskje lenger? Den har noen snertne lommer, blant annet til en laptop og sin vannflaske  og justerbare skulderbånd.

Les mer her

Lovewarriors No 8 – Wisdom

Lovewarriors No 8 – WisdomHar han flyttet inn i sin man-crib, hybel, leilighet (eller bor fremdeles hjemme med mor),  så er denne bursdagsgaven noe som manifesterer at han har startet å bli en mann. Dette Lovewarriors bildet er noe som skal henge på hans vegg som en påminnelse for at han har mot og er klar til å møte voksenlivet. Og selvfølgelig har den estetikk og ser bare bra ut på veggen.

Les mer her

DiVino Karaffel 340 cl – Rosenthal

DiVino Karaffel 340 cl - RosenthalVi er fremdeles på man-crib bølgen. Denne karaffelen er et godt tips til bursdagsgave til han, om han allerede har alt han trenger i sin nye bolig, eller mangler noe.  Som sagt lever ungdommen fremdeles i en 20-åring, men med denne blir overgangen til voksen litt enklere. Karaffelen er nemlig en god måte å akseptere at man skal være litt mer sofistikert i sosiale sammenhenger og lære at vin er fremtiden.

Les mer her

Kjør Lamborghini Gallardo på gata

lamborghiniKjør Lamborghini Gallardo på gata tillater han å oppfylle guttedrømmen og er nok det heftigste tips til bursdagsgave til han fra oss! For denne sportsbilen er nok det ultimate leketøyet for voksne gutter. Denne opplevelsen tilbyr enten 15 minutter, 30 minutter eller 45 minutter kjøring med beistet Lamborghini Gallardo – midt i Oslo sentrum. La han få de beundrelsesverdige blikk han fortjener.

Les mer her


Bursdagsgave til han 30-39 år

Så kommer vi over på 30 årene, som er selvfølgelig de nye 20 årene, har vi hørt. Ungdommen i han lever fremdeles, men vi alle vet jo at 30-årene er tiåret hvor han (forhåpentligvis) har funnet sin plass i livet både på privaten og på arbeidet. Med andre ord et godt sted å være og derfor kommer det noen tips til bursdagsgaver til han som passer til denne fasen.

Fjordcruise, spa & mat på Vulkana

Fjordcruise, spa & mat på VulkanaVi vil nok si at denne bursdagsgaven til han er sofistikert, men gir også en mulighet for han å være litt barnslig. Denne opplevelsen foregår faktisk på en 50 år gammel båt og som blir til hans disposisjon for 2 timer, så han kan hoppe i sjøen om han vil eller bare slappe av i den innebygde Zenlounge. Opplevelsen inkluderer også en godt frokost eller lunsj!

Les mer her

RAY-BAN RB2180 Yellow/Blue/Violet

RAY-BAN RB2180 Yellow/Blue/VioletRay-Ban solbriller er alltid klassikere og noe som kommer nok til å vare livet ut! Ray-Ban sine glass har virkelig god kvalitet og det er vanskelig å lage riper i dem, så man må være virkelig uheldig om de blir ødelagte. Glasset har selvfølgelig også 100% UV beskyttelse. Denne typen Ray-Bans er virkelig noen som skiller seg ut med dens gule, runde glass som skifter farge til lilla.

Les mer her

Peak Performance Men’s Helium Jacket

Har han funnet sin lidenskap på fjellet og gjennom friluft, vil denne jakken fra Peak Performance være midt i blinken! Det er en mellomlagsjakke, er super lett og er bare en god jakke med alle kvaliteter som en fjellgeit ser etter i en jakke. Den passer selvfølgelig også til alle aktiviteter utendørs.

Les mer her

Lanmann Tennessee 300 Barbecue Smoker

Lanmann Tennessee 300 Barbecue SmokerDette er grillen over alle griller og vil passe perfekt som en gave til han som har funnet drømmehuset eller hytta! Den har to tønner og vil derfor gjøre det mulig å grille ulike ting på samme tid, for grillen har også forskjellige metoder som røyking og barbeque. Denne grillen vil få ut den indre grilleksperten i han og det blir nok mye lykke og gode minner rundt denne både om sommeren og vinteren.

Les mer her

Vinkjøleskap fra Candy CCV 1420 GL

Vinkjøleskap fra Candy CCV 1420 GLDen beste bursdagsgave til han som elsker vin og trenger å plassere sine mange vinflasker på et sted hjemme! Med sin høyde på hele 1420 cm vil den romme 70 flasker med kvalitetsvin som skal nytes. Og med temperatur spekter fra 7 grader til 18 grader, er vinen i gode hender.

Les mer her


Bursdagsgave til han 40-49 år

Det er vel allmennviten at 40 årene er nesten et synonym for midtlivskrisen. Nå vet ikke vi om vedkommende du skal gi gave til har noen turbulente år, men kjærlighet og omsorg trenger han uansett – og noe tid til å tenke på seg selv. De neste tips til bursdagsgave til han vil gi han noe av det.

Decleor Aromessence Triple Action Shave Perfector 15ml

Decleor Aromessence Triple Action Shave Perfector 15mlMenn tenker nok ikke alltid på hvor mye magi det faktisk ligger i aromatiske oljer og du skal derfor være den som tenker for han! Dette produktet er av 100% naturlige plante essenser som han skal smøre inn i huden innen barbering. Resultatet? En langsommere hårvekst, mindre irritert hud og inngrodde hår – og selvfølgelig en gladlaks av en mann!

Les mer her

Øl- & Matkurs i Oslo

Øl- & Matkurs i OsloDenne opplevelsen hos Ølakademiet i Oslo har mange aspekter, den er sosial, den er kunnskapsrik og den gir et helt annet bilde av kjemien mellom mat og øl. Opplevelsen tar han nemlig gjennom mange sesongbaserte matretter, med øl som passer til og en introduksjon til hvorfor kombinasjonen passer sammen!

Les mer her

Jupiter kontinentalseng

Jupiter kontinentalsengHusker du vi snakket om å gi omsorg i gave? Vel, denne kontinental sengen er symbolikken for det! Den er utviklet til å gi den største komfort og kvalitet. Den har 5 komfortsoner til både skulder og hofter, og  har pocket-fjærer som tilpasser seg kroppen. Altså, en kvalitets seng som vil passe på han for resten livet.

Les mer her

Nordwik Forkle Skinn

Nordwik Forkle SkinnEr han sjefen på kjøkkenet, vil han elske denne gaven. Dette er det perfekte forkleet laget av ekte kuskinn som er varsomt oljebehandlet og som gir den høy kvalitet og lang levetid. Det blir nok han glad for. I tillegg har den noen praktiske lommer med plass til ting og tang når han styrer på på kjøkkenet.

Les mer her

Tommy Jeans Padded Reversible Bomber 002 Black Iris

Tommy Jeans Padded Reversible Bomber 002 Black IrisDette er et tips til bursdagsgave til han som kanskje har noen små tendenser til midtlivskrise eller til han som bare er generelt kul. Denne “bomber”-jakken har en ungdommelig stil, men er allikevel klassisk, praktisk og kan brukes til de fleste anledninger. Ikke nok med det, er den vendbar! Med andre ord en jakke han kan kjøre to stiler med.

Les mer her


Bursdagsgave til han 50-59 år

Nå kommer vi over til aldersgruppen hvor han har funnet seg selv for andre gang og er mer sikker på hvem han er og hva han vil i livet. Livet er en lek, det skal nytes og hans største lidenskaper skal følges. Under kommer derfor tips til bursdagsgave til han som har alt, eller starter å gå i den retning, og som gir han ro og støtte for hans interesser.

Makita drill 18V SOLO

Makita drill 18V SOLOEr han den skapte handyman og er klar til nye eventyr i hjemmet, garasjen eller andre steder, er denne bursdagsgaven til han det perfekte leketøy. Drillen er fra det kjente merket Makita og da vet man at det er av kvalitet. Den er kraftig, lett og har kjempe god ergonomi. Makita drillen er en makker for livet.

Les mer her

Gourmet Weekend på Lysebu

Gourmet Weekend på LysebuLysebu Hotell ligger rett utenfor Oslo sentrum og er et hotell som er bygget på verdier som mat, gjestfrihet og omsorg. Her vil han bli ønsket velkommen av et dyktig personell, noen høns som løper rundt i hagen og generelt en stemning som får han til å føle seg hjemme. Denne hotellpakken inneholder blant annet en herlig frokost, 5-retters middag og en omvisning i deres prisvinnende vinkjeller! En perfekt bursdagsgave til han som elsker hverdagsluksus.

Les mer her

String Pocket hylle Oljet Teak/brun

String Pocket hylle Oljet Teak/brunDette design mesterverket er av designeren Nisse Strinning og er perfekt til alle rom i huset! Har han en hobby eller trenger han bare en flott hylle til å samle noen ting på kjøkkenet eller badet, så er denne gaven perfekt. Materialet er pulveriserlakker stål og oljet teak, som gir en enkel og estetisk hylle i hjemmet.

Les mer her

Espegard Utepeis L 120cm

Espegard Utepeis L 120cmEt visuelt vakkert og praktisk ildsted som han kan bruke ute helårlig! Materialistisk er den, men forestill deg hvor mange gode stunder han kan få med denne gaven. Her kan han lage mat med familien eller bare varme seg på ilden på kjølige høstkvelder ute. Mer enn bare en utepeis!

Les mer her

Woolpower Vest 400

Elsker han gåturer, fjellturer og bare generelt tilbringe tid ute, er denne bursdagsgaven til han et godt tips. Vesten er super varm og god på grunn av dens foring av merinoull. Merinoulla gjør også at den puster og ikke lukter etter flere bruk. Den kan enten brukes under andre jakker eller over andre plagg som et ekstra lag med varme. Med andre ord det perfekte mellomlag.

Les mer her


Bursdagsgave til han +60 år

Sist, men ikke minst, så har vi gamlefar og 60-årene med mye visdom og ro. Med sine gode år bak seg har han nok de fleste av ting han trenger, men under får du så tips til bursdagsgave til han som har alt! Mye praktiske ting og en opplevelse som gir minner, samhold og kanskje noen nye historier?

Louis Poulsen PH 2/1 Bordlampe

Louis Poulsen PH 2/1 BordlampeDenne klassiske lampen er designet av Poul Henningsen og vil passe perfekt til hans hjem om han er en lesehest eller trenger noe ekstra lys hjemme. Den er stilfull og super praktisk med sin skjulte lyskilde så han ikke blir fullstendig blendet. Lyset er med andre ord behagelig og gir en god stemning. Denne bordlampen inngår også i en serie og kan utvides til andre sorter lamper i hjemmet.

Les mer her

Prøv Vindtunnel i Oslo

Prøv Vindtunnel i OsloVi har jo alle hørt historier om 90 år gamle mennesker som går fullstendig bananas og hopper i fallskjerm? Det er nok litt i det ekstreme hjørnet, men denne opplevelsen derimot er noe som gir akkurat den samme følelsen som å hoppe i fallskjerm – vindtunnel i Oslo! Forskjellen er at han gamlefar kan i trygge rammer få en opplevelse han kommer til å huske.

Les mer her

Benk Exclusive 200 granitt

Benk Exclusive 200 granittEn benk er ikke bare en benk. En benk kan være stedet for å få fred og ro gjennom å lese en god bok, eller føle at man gir noe igjen når han mater duer, eller for å få livets store spørsmål avklart når man sitter i det filosofiske hjørnet – og selvfølgelig tid til snakk med dem man er glad i. Denne benken er nemlig perfekt for alle de ting og er i tillegg behagelig å sitte på.

Les mer her

Whiskysmaking hos Underbar

Whiskysmaking hos UnderbarIgjen en god bursdagsgave til han som har alt, for denne opplevelsen gir mer enn kun den årlige flasken med whisky eller cognac. Denne gir nemlig ekstremt mye god kunnskap om whisky! Han får smake på 5 forskjellige whisky typer, ut av de 500 Underbar har på sin “wall-of-pride”, og får vite mer om smak, lukt, lagring, alder og mye mer! Sist men ikke minst får han sosialisere med andre likesinnede whisky-entusiaster.

Les mer her

Orvis Encounter 905-4 Outfit Fluefiskestang

En fluefiskestang går i samme fotspor som benk metaforen vi kom med – det handler om så mye mer enn kun fisking. Ja, man kan komme hjem med dagens fangst og man får en middag eller to ut av hele fisketuren, men det ligger noe i å hive fiskestangen i vannet og være litt i nåtiden. Du vet den gode mantra med fisketeknikken som skal passes på og den rolige atmosfæren ute i naturen.

Les mer her

5/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar