Gavetips

Gave til han som har alt

opplevelsesgaver til han

Det er ikke alltid så lett å tenke utover “sokker i gave til han”-boksen, for menn har jo som regel alt de trenger. Bortsett fra de årlig oppdaterte sokkene selvfølgelig. Men, lester er jo ikke verdens mest spennende gave til han. Derfor har vi gjort jobben for deg med å tenke utover denne boksen, som har resultert hele 45 tips til gave til han som har alt!

Ikke nok med at du får 45 tips til gave til han, men vi har også kategorisert dem i noen snertne tema som vil gjøre din gavejakt enda enklere. Under finner du kategorier som går hele veien fra opplevelsesgaver til han til morsomme gaver til han. Og om du ikke finner noe på denne listen, så ønsker vi deg all lykke videre.

Opplevelsesgaver til han

opplevelsesgaver til han

La oss starte med den første og kanskje den mest sikreste kategorien av dem alle, nemlig opplevelsesgaver til han. Hvorfor sikreste? Fordi opplevelsesgaver gir noe av immateriell verdi og er med andre ord noe mannen som har alt ikke har – nye minner, historier som rager til nye høyder, ny kunnskap og så mye mer. Altså, i år kan han bare kjøpe sokkene selv.

Hvalsafari i Tromsø

På denne opplevelsen får han bli en del av mannskapet på North Sailing og oppleve hvalsafari i Tromsø – en opplevelse som er markert til å være en bæredyktig og dyrevennlig opplevelse. Dette på grunn av det hybrid elektriske skipet Schooner Opal, som også har et unikt fremdriftssystem som gjør at den seiler stille over vannet. En opplevelse hvor man kommer i nærkontakt med hval og med andre arktiske skapninger.

Les mer & se pris

Whiskysmaking hos Underbar

Er han glad i whisky og dens edle dråper, så blir han i hvert fall glad for at Underbar eksisterer. Underbar har nemlig 550 flasker med whisky, som betyr jo bare en ting; her ligger det mye kunnskap i bunn og gir en garanti for noen gode kvalitets whisky.

Les mer & se pris

Prøv vindtunnel i Oslo

Sitter han for mye inne og har behov for en real luftetur? Så gir du han denne utfordringen av en gave, nemlig vindtunnel i Oslo! Dette er det nærmeste han vil komme til fallskjermhopping, bare i trygge rammer. Med andre ord har han ingen unnskyldninger å komme med.

Les mer & se pris

Zipline i Holmenkollen

Er han av den spontane typen og har en “hopp i det”-mantra, så blir han glad for denne 361 meter ziplinen som tar han hele veien ned skihopper løypa på Holmenkollen. Og er han i tillegg ski-interessert, så blir han ekstra glad for gaven! Opplevelsen inkluderer også inngang til Skimuseet, nemlig.

Les mer & se pris

Kjør Lamborghini Gallardo

Vi er ganske sikre på at på et eller annet tidspunkt i hans liv, så har han hørt en superbil lage den mest brutale lyd han har noensinne hørt, hvor han etterfølgende har tenkt “dæven døtte”. Og med en økt lyst til å teste ut motoren under panseret som et resultat. Vel, til hans kanskje kommende glede, vil han få teste ut dette beistet.

Les mer & se pris

Romantisk gave til han

Romantiske gaver… til han?! Yes yes, tro det eller ei, men menn er også innerst inne noen kjærlige og furry dyr som trenger kjærleik. Og bedre blir det jo ikke når gaven faktisk inkluderer en liten getaway, hvor han attpåtil kjærleiken får komme seg vekk fra mas og fjas. Under får du 5 romantiske gaver til han.

Romantisk opphold på Panorama Hotell

Kun 45 minutter fra Bergen by vil han entre en oase av fjell og fjord og i enden komme frem til sin romantiske getaway på Panorama Hotell. Her får han nyte full avslappelse med frokostbuffét, 3-retters middag, gratis adgang til velværeavdelingen, badstu med sjøutsikt og alt det gode i livet.

Les mer & se pris

Romantisk reise til Kreta

La den greske kjærlighetsgudinnen, Afrodite, vise vei til krystallklart vann, stillhet, god mat og historie befinner seg på Kreta. Kreta har mye å by på og er det perfekte stedet å skape noen egne kjærlighetshistorier vekk fra hverdagen.

Les mer & se pris

Romantisk reise til Tenerife

Hvorfor bruke over 40.000 spenn på en tur til Maldivene, når han kan få en like så varm og kjærlig ferie på Tenerife – Kanariøyenes største øy. Her kan han nyte å spille golf, ta på dagseventyr til vulkanen Teide eller bare slappe av med en god bok, god mat og vin.

Les mer & se pris

Magisk romantikk i London

Er han (dere) over gjennomsnittet glad i Harry Potter og dens magiske verden, så har du den perfekte gave til han her. Så det er bare å klikke deg raskt videre til linken under. For opplevelsen inkluderer alt en Harry Potter nørd higer etter. Det er bare å pakke med en flaske Amortentia, og dere er klare.

Les mer & se pris

Romantisk weekend på Lysebu

Som sagt er menn også noen softies innvendig og har noen ganger behov for litt omsorg og kjærlighet. Det er da godt at Lysebu Hotell eksisterer, som er kjent for omtanke og er generelt et kjærlighetsreir for turtelduer. Opplevelsen inkluderer 3-retters middag basert på lokale råvarer, adgang til svømmehallen og mye mer.

Les mer & se pris

Personlig gave til han

personlig gave til han

La oss gå over til noen fysiske gaver, men som fremdeles har en dypere verdi, nemlig personlige gaver til han! Gaver som er unike, har en baktanke eller noe personlig fra deg til han.

Mansjettknapper Gull Downey

Dette er kanskje ikke det første som streifer én som gave til han, men mansjettknapper er den lille luksusgaven som han vil verdsette dagene eller kveldene når James Bond-looken skal omfavnes. I tillegg kan du også få mansjettene inngravert og vil gjøre denne luksusgaven enda mer unik.

Les mer & se pris

Steba Sous Vide Professional

Dette er en personlig gave til han som ELSKER mat og matlaging, for denne gaven blir hans nye partner-in-crime på kjøkkenet. Med en Sous Vide skal maten krydres, settes i vakumpakke og så skal maten forberedes i vann på lav varme. Resultatet? Noen lekre retter hvor smak og næringstoffer bevares – og en glad mann i hus.

Les mer & se pris

Ring 5604 Steel/Leather by Billgren

Det ligger noe personlig i å gi en ring til noen man verdsetter. Den har en form for symbolikk når han får den på finger’n. Denne ringen er spesielt en klassiker, som viser maskulinitet, er stilren og den passer til de fleste antrekk.

Les mer & se pris

Artisan espressomaskin svart – KitchenAid

Det finnes to menn her i verden: han som drikker gigantiske kopper med filterkaffe og han som verdsetter de sterke, bitre smakstonene av en espresso. Er han den siste nevnte så har du en bankers gave til han her. En gave som snakker til hans indre espresso-elsker.

Les mer & se pris

Salomon – XA Pro 3D GTX® – Svart/Grå

Er han en ekte eventyrer, så gi han Salomon allværssko! Et merke som er høyt verdsatt av andre eventyrere på grunn av dens kvalitet, holdbarhet og innovasjon. Så snakk hans språk og vis med denne gaven at du forstår hans lidenskap.

Les mer & se pris

Morsomme gaver til han

morsom gave til han

Er han gjengens moromann eller er bare et evigt barn, så satser vi på at vi har funnet noen gaver som får han til å trekke på smilebåndet. Og nok ta det i bruk for å få andre til å trekke på smilebåndet.

Speak Out Game

Glem Alias på spill-kvelder – Speak Out Game er det nye og hippe. Først vil han nok si “Hva fakerten er det her for noe?”, men bare vent til han får munnstykket i og prøver å si den samme setningen en gang til. Det blir ikke så enkelt gitt, og det blir nok latter, tårer og.. Litt slev.

Les mer & se pris

Oppblåstbar T-Rex Kostyme

Elsker han utkledning eller er bare over gjennomsnittlig glad i dinosaurer, så vil nok denne gaven få han til å klappe i hendene av begeistring! Her skal halen svinges, fysikken av en T-Rex prøves til han feiler med alt mulig (ikke la han prøve sykkel) og bare nyte å være en skrekkfull dinosaur.

Les mer & se pris

Badebalje for voksne

Har han snakket om badekaret eller jacuzzien litt for lenge nå, så skal han nok holde tåta når han får denne gaven – etter en god latter, selvfølgelig. Men etter latteren vil vi nok si at det er full alvor i badekaret og ingen skal forstyrre hans zen time.

Les mer & se pris

Nøkkelring: Mr. Perfect

Alle har en venn som tror han er Guds gave til verden og hans selvtillit kan føles på 100 mils radius. Vel, denne gaven vil nok gi han en god latter og enda mer selvtillit, og er da selvfølgelig en win-win for alle sammen.

Les mer & se pris

Darth Vader Morgenkåpe

Hans indre-nørd vil nok juble når han får denne gaven! For hver gang han tar kappen på.. Vi mener morgenkåpen, så vil han vandre rundt som den fryktløse nørden han er. De hverdagslige morgener og kvelder vil aldri bli det samme igjen.

Les mer & se pris

Gave til han 30 år

En mann blir jo aldri voksen, men det kommer et punkt hvor man skal starte å oppgradere gavene som synkroniserer med hans alder. Bortsett  fra lego, for alle vil ha lego uansett alder. Under får du noen gode tips til han som er fanget mellom å være barn og voksen.

Poster: Laces and Rocks

Trenger han noe estetisk vakkert i mannekåken (på grunn av mangel på interiør ferdigheter, for eksempel), så skal dette bildet henges opp. Og er han glad i damer, så er det i hvert fall ingen tvil om at dette er bankers. Et bilde som kombinerer begge verdener og er en god tilføyelse til hans bolig.

Les mer & se pris

GoPro Hero 5

Det finnes to gaver til han som ikke kan slå feil; Lego eller en GoPro. GoProene i dag er noen supre gadgets til han som er aktiv med alt mulig og har en hjerne som går fra én idé til en annen. Goproene i dag gir mange muligheter og har også sin egen redigeringsprogram så han enkelt kan uttrykke alt som foregår i hans hjerne som aldri stopper.

Les mer & se pris

Calvin Klein Crewneck

Dette er en klassiker som passer til han som har ingen idé om mote (men innerst inne vil henge litt med i hvert fall) eller han som er fullstendig motebevisst. Med andre ord en gave til han som ikke kan slå feil og er en laidback genser som passer til det meste.

Les mer & se pris

Garmin Fenix 3 Hr, GPS Watch, emea/Aus

Dette er klokken som passer til mannen som ikke kun har alt, men kan alt! Om det så er å være en helt på fjellet eller helt hjemme. Den har blant annet innebygget GPS, pulsmåler, kompass, notifikasjoner til APPs osv. Anbefaler også å se videoen i linken.

Les mer & se pris

Gassgrill Triumph 325 Napoleon

Lenge leve varme sommerdager med en kald pils og lekre, nystekte burgere direkte fra hans nye kompakte gassgrill som blir regnet som en av verdens beste! Enda en gave til han som hans mannehjerte kommer til å dunke ekstra godt for.

Les mer & se pris

Gave til han 50 år

Gave til han 50 år

Han har overlevd midtlivskrisen og nå er han i de kloke og sofistikerte 50-årene hvor han rendyrker det indre ro og sine hobbyer (eller kanskje nye?). Under har vi valgt ut noen flotte gaver til han som er 50 år og pluss, som blant annet omhandler noen klassiske gaver som varer livet ut eller noe mer i dybden.

Norrøna Svalbard Heavy Duty Pants Men’s

Disse buksene er til han som har en indre Bear Grylls eller generelt bare elsker friluftslivet. Dem er vannavstøtende, dem puster, har mange tekniske detaljer og mye mer, som gjør buksene til en god kompanjong til hans neste topptur i livet.

Les mer & se pris

Naturescope 20-60×60 Kit

Et must for han som på sine fridager sitter med stor tålmodighet ute i skauen og kiker etter dyr eller fugler – om det så er til jakt eller bare for å observere livet i det ville. Dette er nemlig en kikkert med god kvalitet for en konkurransedyktig pris, og som han lett kan ta med seg på grunn av størrelsen.

Les mer & se pris

Bålkurv 80cm Espegard

Har 50-åringen du skal kjøpe gave til alt han trenger, så gi han et ildsted hvor han kan skape sosialt samvær og lage annerledes middager – noe som kanskje er lite, men som kan bli av en større betydning. Spesielt om han også er glad i naturen og liker å tilbringe tid ute.

Les mer & se pris

Barbermaskin Wahl

Hvem trenger en Gillette barberhøvel, når man kan få en high-class barbermaskin som nok kommer til å vare livet ut. Den er liten og snerten og vil derfor gi større presisjon til å komme til alle kriker og kroker. Med andre ord en rask og nøyaktig gave til han som er 50 år, så han kan etterfølgende ha mer tid til alt annet, men med god stil.

Les mer & se pris

Cast Derby Shoe

Classy sko, til en classy herre! Vi vil nok si at disse skoene er noen klassikere som egentlig alle menn burde ha i skapet, for det er sko når man vil piffe opp et antrekk – eller bare piffe opp hverdagen med noe litt mer fancy.

Les mer & se pris

Valentines gave til han

Valentines gave til han

Selv om alle hjertens dag er alle dager i vår verden, så er nok valentinsdagen den mest ultimate dagen å gi hverandre noe mer oppmerksomhet. Vi har derfor valgt ut noen valentines gaver til han som gir han den ekstra oppmerksomheten han trenger.

Fjordcruise, spa & mat på Vulkana

Dette er den klisjé fylte spagaven, men med en liten vri! Her skal dere med på en fjordcruise i det arktiske fjell- og fjordriket, og ha den 50-år gamle båten for dere selv hele veien. Men tross alderen til båten, så har den en ZenLounge, saltvanns stamp og Hamam sauna som moderniserer det hele. Måltid og tid til hverandre er selvsagt inkludert.

Les mer & se pris

Lovewarriors Unicorn Breath 50×70 cm

Enten så kan dette være verdens største hint til mer lidenskap i forholdet, vil vi nok si. Eller så er dette gaven til han som står sterkt for å vise litt kjærlighet for den kvinnelige skjønnhet og styrke sammen med deg.

Les mer & se pris

Lærarmbånd Chino

Er han over middels interessert i mote, så er nok dette lærarmbåndet midt i blinken for han. Den er maskulin og litt edgy, og kan derfor piffe opp et casual antrekk. Eller så kan den også gi mulighet for å være classy ved å matche armbåndet til eventuelt belter, sko og vesker.

Les mer & se pris

Vivo Active, GPS, Black

Vivo Active er smartklokken til han som lever for å være aktiv. Det kan være alt fra sykling til golf, for klokken har innebygde sports-apps. Han kan også laste ned apps som passer til hans interesser fra Garmin Connect IQ™ Store. I tillegg blir den som hans egen treningspartner, for den registrerer hans aktiviteter og tilpasser dem.

Les mer & se pris

VILLEROY & BOCH Ardmore Club

Disse glassene av lead krystall er en krystallklar gave til han som setter pris på noen edle dråper som whisky eller bare en god gammel Old Fashion. Glassene kan selvfølgelig også brukes til alt annet av drikkevare og er en god tilføyelse til glass samlingen.

Les mer & se pris

Den perfekte gave til han

Det er vanskelig å definere ordet perfekt, men gavene vil har valgt ut er enten noe som ingen hadde sagt nei til eller noe som er midt i blinken til hans lidenskap. Under får du 5 tips til perfekte gaver til han.

Soloppgang på Preikestolen

Denne gaven gir han noe som er helt unikt. Mens hele Norge sover, så er han allerede på vei opp mot Preikestolen – vekk fra folkemengden og de normale turstiene. Deretter får han oppleve de første solstrålene som stiger opp fra horisonten. Opplevelsen avsluttes med et godt måltid.

Les mer & se pris

Snorkle med spekkhoggere fra Andenes

En opplevelse for livet. Det er ikke så mange steder man kan oppleve arktisk natur og få hilse på ville spekkhoggere. De sosiale flokkdyrene kommer nemlig til Lofoten i vinterperioden for å nyte et festmåltid av sild og på denne opplevelsen får han være med på festen.

Les mer & se pris

Fauna Telt

En perfekt gave til han som elsker å tilbringe tid i naturen og kanskje med en god gjeng? Teltet har nemlig plass til 4 personer, men er tross det en snerten telt å medbringe på eventuelle helgeturer eller camping. Den er vanntett og allsidig til de fleste værforhold.

Les mer & se pris

Wahoo Fitness Kickr

Lever og puster han sykling, er dette gaven til han.  Denne litt merkelige tingen av metall gir han nemlig mulighet for å bruke sin egen sykkel som en allminnelig ergometer sykkel! Det er ingenting som heter vinter etter han får denne gaven og han kan sykle helårlig.

Les mer & se pris

Caso CS662 WineMaster Touch 66

Dette er den perfekte gaven til vinelskeren. Altså, han som alltid for ansvaret for å teste vinen innen den blir servert på restauranter og som uttaler Château Cheval Blanc

Saint-Émilion Premier Grand Cru Classé A som det skulle vært hans morsmål. Dette vinkjøleskapet har plass til 66 vinflasker og to kjølesoner.

Les mer & se pris

Gave til kjæresten han

gave til kjæresten han

Vi håper vi har gjort jobben enklere for deg med 5 tips til gave til kjæresten han! For det er ikke alltid lett å la kreativiteten rulle og finne gaver som kanskje har en betydning. Under har vi både klassikere og noen praktiske.

Luksus spadag & gourmet på The THIEF

Veien til mannens hjerte går gjennom magen, som vi sier. Og her skal du få lov til å brilljere. For The THIEF har en eksklusiv kjøkken og tilbyr noen flotte gourmet retter som garantert vil ta snarveien til hjertet. Ikke nok med det, får dere også adgang til spaavdelingen dere kan boltre dere på.

Les mer & se pris

BB Harem ZIP Pants Treningsbukse

Vær en liten luring av en kjæreste og kjøp han den joggebuksen som indikerer til en kosekveld – og det er vel nok en universell regel at mannfolk ser flotte ut i joggebukser. Så her blir det win-win, for han får også en treningsbukse med høy kvalitet.

Les mer & se pris

Norrøna Fjørå Dri1 Jacket (m)

Er han en mountainbike-entusiast, så sier denne gaven; jeg støtter deg hele veien. Denne jakken er laget for det og er både vann- og vindtett! Den kan selvfølgelig også brukes som en alminnelig treningsjakke.

Les mer & se pris

Bolly vinkjøler – Alessi

Blir det alltid et vinglass for mye hjemme, så er det nok på tide å gå et steg videre og investere i en vinkjøler. Jo lengre kvelder, jo bedre er jo det å holde vinen på kjøl, du vet. Utover det er det også en investering i hyggelig og sosiale kvelder med et godt selskap, spesielt om sommeren.

Les mer & se pris

CHANEL Bleu De Chanel EdT

Er han av den sofistikerte typen, men som har en rebelsk sjel(nok din ønsketenkning alt sammen), så er denne parfymen noe for han. Og en god gave om du ønsker at denne blir hans signaturlukt for han og deg, som det kan samles minner rundt.

Les mer & se pris

5/5 - (2 votes)

Skriv en kommentar