Bolig

Hardangerbestikk – Skandinavias største produsent av bestikk

HardangerBestikk

Siden slutten av 50-tallet har det blitt produsert og designet norsk bestikk på sitt beste i Kinsarvik i Hardanger. Inspirasjonen hentes fra både fjord og fjell, og Hardangerbestikket har etterhvert funnet veien til mange norske hjem. Familiebedriften innerst inne i Hardangerfjorden har lenge samarbeidet med noen av Skandinavias aller beste designere, og har mottatt adskillige priser for godt håndverk og design.

Du kan få Hardangerbestikk i flere forskjellige serier. Felles for alle, er at de kommer med både en produksjons- og en suppleringsgaranti. Det betyr at du har god tid til å samle flere deler til bestikket ditt, uten å være redd for at de plutselig går ut av produksjon.

Video av Hardangerbestikk

Vi har samlet noen gode tilbud på Hardangerbestikk her på siden, så les mer og finn settet som passer best for deg og din familie. Her finner du uansett noen som passer for deg, uansett om du leter etter et bestikk i et tidløst og tradisjonelt design, eller skal ha noe moderne og utradisjonelt.

Zara – Hardangerbestikksett i 18 deler

Zara – Hardangerbestikksett i 18 delerDette bestikksettet fra Hardanger er både tøft og sensuelt på samme tid. Det er ikke alle bestikksett man kan si det om, men her har man kombinert både kubistiske og runde former som helt sikkert kommer til å vekke oppmerksomhet på bordet ditt.

I tillegg til å skille seg ut i utseende og design, så får du også

 • Kvalitetsgaranti på 10 år!
 • Suppleringsgaranti
 • Tåler oppvaskmaskin

Hvis du går til innkjøp av produkter fra Hardangerbestikk, så sikrer du deg også bestikk av høy kvalitet laget for å holde livet ut.

Les mer om bestikksettet Zara fra Hardanger, og se prisen på Bakerenogkokken.no.

Tina – Bestikksett i 48 deler

Tina – Bestikksett i 48 delerHardangerbestikk har alltid stått for kvalitet av den aller ypperste klassen, og med bestikksettet Tina får du 10 års garanti, som alltid er tilfellet med produkter fra Hardanger. Dessuten får du her

 • Suppleringsgaranti på minimum 10 år
 • Bestikk som tåler oppvaskmaskin
 • Et nyskapende og originalt bestikksett

Alle produkter fra Hardanger Bestikk har sine røtter i Hardanger, og har levert klassisk og nyskapende bestikk i mange år.

Les mer om bestikksettet Tina fra Hardanger, og se prisen hos Kitchentime.no.

Maria – bestikksett i 40 deler

Maria – bestikksett i 40 delerNår man skal ha kvalitet, så skal man også regne med å betale for det. Men med dette tilbudet fra Kitchentime får du et fantastisk norsk bestikksett til under 1500 kroner. Bestikksettet Tina fra Hardanger er dessuten:

 • Oppvaskmaskinsikkert
 • Kommer med 10 års garanti
 • 10 års suppleringsgaranti

Selv om det er 10 års garanti på bestikk fra Hardangerbestikk, så er de laget for å holde livet ut. Som det er med alle produkter, så kan det lages feil. Men med en 10 års garanti, så kan du være helt sikker på at bestikksettet Tina er noe du kommer til å være glad for i mange år fremover.

Les mer om bestikksettet Tina fra Hardanger, og se prisen på Kitchentime.no.

Fjord – bestikksett i 48 deler

Fjord – bestikksett i 48 delerMed denne bestikkserien fra Hardanger, kan du invitere og imponere venner og familie. De slanke linjene og stilrene formene ser ikke bare fantastisk ut – det ligger også utrolig godt i hånden.

Andre ting det er verdt å bite seg merke til, er at

 • Bestikket er designet av Odd Leikvoll
 • Det kommer med suppleringsgaranti på minimum 10 år
 • 10 års garanti

Hvis du finner ut at du har lyst til å supplere og samle flere deler i samme serie fra Hardanger, så behøver du ikke å stresse. Alle bestikkseriene fra Hardanger Bestikk kommer nemlig med en suppleringsgaranti på minimum 10 år, noe som gir deg god tid til å samle sammen alle de delene av serien du ønsker.

Les mer om bestikksettet Fjord fra Hardanger, og se prisen hos Kitchentime.no

Julie – bestikksett i 18 deler

Julie – bestikksett i 18 delerHvis du vil være sikker på en elegant borddekning, så er bestikksettet Julie fra Hardanger et sikkert valg. Som alle bestikkserier fra Hardanger, så har denne serien også sine røtter i norsk natur. Bestikket er faktisk like vakkert som den norske naturen.

Andre ting du skal vite, er at

 • Bestikket kommer med en suppleringsgaranti på minimum 10 år
 • Tåler oppvaskmaskinvask
 • Bestikket er nyskapende og originalt

Som beskrevet ovenfor, så tåler bestikket maskinvask. Det kan dog likevel forekomme korrosjonsflekker på bestikket hvis du vasker bestikket sammen med bestikk av lavere kvalitet, men det skal du ikke være redd for – for slike flekker kan enkelt fjernes med skurekrem.

Les mer om bestikkserien Julie fra Hardanger, og se prisen hos Bakerenogkokken.no.

Ramona – Hardangerbestikk i 18 deler

Ramona – Hardangerbestikk i 18 delerRamona er et av de aller mest populære bestikksettene fra Hardanger Bestikk – hvilket sier ikke så rent lite, med tanke på hvor populære alle produktene deres er. Med Ramona-serien får du designet som alle generasjoner vet å verdsette og sette pris på.

Med bestikkserien Ramona, får du dessuten

 • Et bestikksett som tåler oppvaskmaskiner
 • Suppleringsgaranti på minimum 10 år
 • Norsk design på sitt beste av Odd Leikvoll

Man behøver aldri å bekymre seg om kvaliteten når man investerer i bestikk fra Hardanger. Settet kommer med 10 års garanti, men er laget for å holde livet ut. Garantien er kun en forsikring for deg om, at hvis det skulle forefinnes en feilvare, så kan du bare være rolig og få byttet varen uten problemer.

Les mer om bestikkserien Ramona, og se prisen hos Bakerenogkokken.no.

5/5 - (1 vote)