Bolig

Hay sofa

hay sofa

Selv om Hay er et ungt designerfirma, har det for lengst erobret store deler av verden med sitt muntre og fargerike univers. Mette og Rolf Hay har etterhvert utviklet et partnerskap som stråler av originale ideer og moderne designklassikere. De har etterhvert vunnet utallige priser for sin nytenkning, samtidig som alt de lager er godt forankret i klassisk design. Blant Hays mest solgte designmøbler, finner vi sofaene. Høy kvalitet er en selvfølge, og her kikker vi på noen av de flotteste og beste Hay sofa Hay har å by på for tiden.


Mags Soft Sofa, 2,5 seter, Silk Leather

Dette er en fantastisk flott og maskulin sofa med myk og god sittekomfort. Skinnet er av aller høyeste kvalitet, og er eventuelt kun lett overflatebehandlet. Dette gjør at skinnet er utrolig mykt, og vil få en naturlig patina etter bruk. Alle merker vil synes i skinnet,  og sofaen vil med tiden bli litt mørkere i fargen. Med andre ord, så vil ingen annen sofa se ut som din egen.

Se bilder & pris her


Can Hay Sofa

En superkomfortabel Hay sofa, som også er praktisk og elegant. Den er designet for Hay av brødrene Ronan og Erwan Bouroullec, og leveres flatpakket hjem til deg, og vi lover deg at den er enkel å sette sammen der hjemme! Stålrammen finnes i fire forskjellige farger, canvastrekket i tre farger, og putene kan fås i hele sju forskjellige farger. Her er det altså helt opp til deg, hvordan du vil at sofaen skal se ut.

Se bilder & pris her


Mags Sofa Divina 120

Dette er en Hay sofa som passer perfekt til å bare slappe av og kose seg under et teppe. Med denne sofaen har Hay nemlig hatt fokus på polstringen, som er en sammensetning av skum og fjæring. I tillegg til fantastisk komfort, er denne sofaen også utrolig slitesterk. Sofaen kan fås i forskjellige stofftyper og farger, og det kan også velges mellom flere moduler. Dermed kan du få sofaen akkurat slik du ønsker deg den.

Se bilder & pris her


Hay Mags Sofa

Mags er uten tvil den mest populære sofaen fra Hay. Denne Hay sofaen gir deg nemlig utrolig mange valgmuligheter. Du kan få uttrykt din personlighet ved å velge mellom et utall ulike farger og stoff, samt velge mellom forskjellige moduler. Dermed er du også sikret at sofaen passer perfekt i størrelse og uttrykk. Fokuset ligger på polstringen, og sofaen fungerer derfor perfekt til avslapping og kos.

Se bilder & pris her


Mags 3 Seter sofa Steelcut Trio 153

Enda en Mags sofa designet av Hay. Mags er en modulbasert Hay sofa, og kan fås i utrolig mange ulike varianter og utforminger. Denne 3-seteren kommer i tekstilet steelcut trio, og har et understell av svartmalt eik.

Se bilder & pris her


Mags Sofa Hallingdal 130

Mags er helt klart den mest populære sofa-serien fra Hay. Her kan du nemlig velge mellom mange forskjellige moduler, slik at den kan tilpasses perfekt slik du vil ha den der hjemme. I tillegg kan sofaen fås i ulike stofftyper og farger, som igjen gjør det enkelt å få den akkurat slik du vil ha den. Denne sofaen kommer i stoffet Hallingdal, som kjennetegnes ved ypperlig ullkvalitet og meget høy slitestyrke.

Se bilder & pris her


Hackney Sofa Steelcut

Dette er en tidløs Hay sofa, og det lekre designet overrasker med flotte detaljer. Sofaen er designet av Wrong for Hay, og er utstyrt med utrolig behagelige myke puter. Dette gjør at sofaen er mer komfortabel å sitte i, enn man kanskje kunne få inntrykk av ved første øyekast. Den kommer med treramme og spiralfjærsystem, og farger og stoff kommer i et utall av forskjellige varianter.

Se bilder & pris her


Hackney Sofa HAY 2 -seter Petrol

Her har du en to-seters variant av Hackney-sofaen. Denne to-meters varianten fås i tekstilene Remix, Canvas og Steelcut, noe som igjen gir deg muligheten for mange forskjellige fargevalg. Det skal også sies, at sofaen kan fås i Harald Velour.

Se bilder & pris her


Mags Sofa 3 seter m/ Steelcut 445

Av alle populære Hay-sofaer, er Mags Sofa den mest populære. Her finner du nemlig mange forskjellige modulvarianter, og ikke minst et utall av valgmuligheter når det kommer til stoff og farge. Hay har her fokusert på polstringen, som er sammensatt av skum og fjæring. Resultatet er et møbel som er perfekt for avslapping og kos.

Se bilder & pris her


Bjørn sofa 3 seter Remix 143

Dette er en virkelig stilren og lekker sofa. De enkle og lette benene står i flott kontrast til de runde og behagelige formene i sofaens generelle uttrykk. Her er hver enkelt del trukket med kun ett enkelt stykke stoff, slik at sømmene blir minst mulig – i tillegg er kantene avrundet. Rammen består av ekstrudert aluminium, og fås i krom, pulverlakkert eller polstring i samme stoff som selve sofaen.

Se bilder & pris her


About a lounge Sofa

Denne sofaen er designet av Hay og Hee Welling. Hvis du leter etter en sofa som passer inn et sted uten særlig mye plass, er denne helt perfekt. Den fungerer selvfølgelig også perfekt som en ekstra sittegruppe i stuen, eller et helt annet sted. Designet er så lett og elegant at den passer overalt – selvfølgelig kan den fås i mange forskjellige stoff og farger.

Se bilder & pris her


Mags Soft Sofa

Her har du mulighet til å sette sammen din helt egen sofa, slik at den passer perfekt til deg. Det finnes så mange forskjellige valgmuligheter når det kommer til farger og stoff, at du er sikret en personlig sofa. De forskjellige modul-mulighetene, sikrer deg også at størrelsen blir helt perfekt.

Se bilder & pris her


CAN Sofa Silk Leather

Her har brødrene Ronan og Erwan Bouroullec designet en virkelig praktisk og behagelig sofa for Hay. Den er i tillegg uimotståelig elegant, og innbyr til avslapping. Her har de fokusert på det enkle og elegante, i tillegg til en behagelig sitteopplevelse med puter i Silk Leather. Du velger selv farge på ytterstoff og ramme.

Se bilder & pris her

 

Les også:

Hay barstoler – Inspirasjon

4.5/5 - (2 votes)

Skriv en kommentar