Bygg

Hørselvern med bluetooth & radio

Hørselvern med bluetooth og radio

Hvis din arbeidsplass er fylt med litt vel mye støy, er godt hørselsvern alfa og omega. Om du jobber på gården eller på byggeplassen, så er det viktig å beskytte ørene. Det er ingen som har lyst på nedsatt hørsel, eller tinnitus, som følge av lange arbeidsdager preget av støy og bråk – men nå kan du beskytte ørene samtidig som du hører radio.

I tillegg til radio, er mange hørselsvern nå utstyrt med Bluetooth, slik at du kan høre på favorittmusikken din fra telefonen din – eller kanskje en podcast eller lydbok? Uansett, så har Bluetooth-teknologien blitt så god at det ikke burde være noe problem å være på jobb samtidig med at man hører på hva man vil – også med hørselsvern. Vi har samlet noen gode tilbud, så les videre nedenfor og finn noen som passer for deg.

Deluxe hørselsvern med radio og bluetooth

Deluxe hørselsvern med radio og bluetooth

Dette er et behagelig sett hørselsvern, med solid polstret hodebøyle i stål. Du kan selv velge om du vil koble dem til lydkilden med minijack, eller om du vil bruke Bluetooth. I tillegg er den utstyrt med digital radio og klokke med LCD-display. Den bruker 3 AAA batterier, og har en ladeport i micro-USB-format.

→ Les mer her

 

Øreklokke BLUETOOTH ALERT 3MØreklokke BLUETOOTH ALERT 3M

Dette Peltor™ WS Alert-hørselsvernet er utstyrt med elektronisk nivåavhengig FM/AM radio, og har strømming via Bluetooth i stereo. Dermed kan du enkelt strømme hva du vil fra din foretrukne lydkilde.

→ Les mer her

 

Hørselsvern Zekler 412RHørselsvern Zekler 412R

Dette er noen virkelig behagelige øreklokker med innebygd FM-stereoradio. Her kan du øke din egen trivsel på jobben og høre på akkurat hva du vil, uten at du forstyrrer noen andre. Den bruker 2 AA batterier, og kommer med 2×3,5 mm stereokontakt for tilkobling av for eksempel MP3-spiller eller mobiltelefon.

→ Les mer her

 

Hørselsvern med M/DAB+/FM/AUX POP@WORKHørselsvern med M/DAB+/FM/AUX POP@WORK

Vil du være sikker på at du kan motta DAB+ og DAB, så er disse øreklokken noe for deg. Du kan fortsatt høre de originale FM-kanalene, så lenge de eksisterer. Batteriet holder en god arbeidsdag, ca 8 – 10 timer, og lades via micro-USB.

→ Les mer her

 

Peltor Radio HørselsvernPeltor Radio Hørselsvern

Her får du god beskyttelse for ørene sammen med god lyd fra radioen. Den er spesielt designet for folk som arbeider i meget støyfylte omgivelser. Den har en lydinngang for MP3-spillere eller mobiltelefoner, og har en suveren batterilevetid på opptil 200 timer.

→ Les mer her

 

Øreklokke 3M PELTOR JAKT grønnØreklokke 3M PELTOR JAKT grønn

Dette er et elektronisk nivåavhengig hørselsvern spesielt utviklet for jegere og skyttere. Det beskytter mot skadelig støy som geværskudd, samtidig som den slipper inn og forsterker ufarlig lyd. Det perfekte jaktutstyret.

→ Les mer her

 

Øreklokke for hjelm ALERT Bluetooth 3MØreklokke for hjelm ALERT Bluetooth 3M

Dette er en elektronisk nivåavhengig FM/AM-radio med mulighet for strømming via Bluetooth. Dette gjør at du selv velger din foretrukne lydkilde, og kan lytte til nøyaktig hva du vil. Om det er musikk, nettradio eller noe helt annet, får du stereo-strømming med fantastisk lyd.

→ Les mer her

 

5/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar