Bolig

Integrert kaffemaskin til det moderne hjemmet

integrert kaffemaskin

De fleste nordmenn drikker kaffe. Ja, faktisk ligger vi helt i toppen på listen over de mest kaffedrikkende nasjonene i verden. Kaffe er dog ikke som kaffe en gang var. Vi lager ikke like mye kokekaffe lenger, og vi har blitt vant til allverdens kaffevarianter og kaffebønner – men selv om ikke alle er enige om hvilken type kaffe som er den beste, kan vi i hvert fall enes om én ting: Vi vil ha god kaffe – kanskje fra en integrert kaffemaskin?

Vi går på café som aldri før, alltid på jakt etter en riktig god kaffe, men det er jo også mulig å lage en god kaffe der hjemme. Hva bør man dog vite om kaffemaskinen, og hvordan velger man den som er best og mest prisgunstig? Dette er to spørsmål vi forsøker å besvare i nedenstående tekst, hvor vi kikker nærmere på noen integrerte kaffemaskiner, og hva de kan.


Siemens CT636LES1 Innebygd kaffemaskin

Siemens CT636LES1 Innebygd kaffemaskin

Siemens har laget kaffemaskiner i lang tid, og har her laget en maskin som gir deg god kaffe med ett enkelt trykk. Det er mulighet til å lage mange forskjellige kaffetyper, og du kan også lage melkeskum, også her med ett enkelt trykk. Hvis du er i tvil om hvordan du skal male bønnene, så tilpasser kvernen seg automatisk etter hvilken type bønner du har. Rengjøringen slipper du også, fordi den rengjør seg selv etter hver kopp kaffe. Det samme gjelder melkeskummeren.

Video

Se pris


BAUKNECHT CM 945 PT Integrert kaffemaskin

BAUKNECHT CM 945 PT Integrert kaffemaskin

Med denne Bauknecht-maskinen får du en litt mer eksklusiv kaffeopplevelse. Den er litt spesiell, fordi den skal nemlig bygges inn i kjøkkenskapet eller kjøkkenmodulen der hjemme. Dermed kan du skryte av å ha din helt egen café på kjøkkenet, og kan tilby gjestene dine forskjellige typer spesialkaffe.

Video

Se pris


ASKO CM8456S Innebygd kaffemaskin

ASKO CM8456S Innebygd kaffemaskin

Med denne innebygde kaffemaskinen kan du alltid by gjestene på en perfekt brygget kopp svart kaffe, eller en velduftende spesialkaffe. Her skal du være oppmerksom på målene på maskinen, siden den skal installeres i et kjøkkenskap eller en kjøkkenmodul. I tillegg til at den brygger kaffen ved perfekt temperatur, så har den enda et varmelement som holder kaffen varm.

Se pris


BOSCH CTL636EB1 Integrert kaffemaskin

BOSCH CTL636EB1-integrert-kaffemaskin

Dette er en helautomatisk kaffemaskin som klarer det hele selv. Den vil alltid brygge en perfekt kopp kaffe til deg og gjestene dine, og kan tilby alminnelig svart kaffe og spesialkaffe. Det følger også med en melkeskummer, så den som vil ha cappuccino med oppskummet melk, blir heller ikke skuffet. Legg ellers merke til at dette er en innebygd kaffemaskin som skal installeres i kjøkkenskapet eller kjøkkenmodulen.

Video

Se pris


Hvilken integrert kaffemaskin er best i test?

Vi ville veldig gjerne kunne presentere en ”Best i test”-liste her hos BraHjem.com, men desverre så er det ikke gode nok tester enda til at vi kan presentere en slik liste. Du kan fortsatt følge vår guide for å finne ut av hvilken kaffemaskin som passer for deg og dine behov. Vi er alle sammen forskjellige, også når det kommer til kaffe.

Dog, hvis det absolutt SKAL kåres en vinner, så kan vi ikke komme utenom den integrert kaffemaskin fra Siemens.

Den får gode anmeldelser overalt, og Siemens er dessuten utrolig erfarne når det kommer til integrerte kaffemaskiner, og er kjent for god kvalitet og pris. Likevel er alle de ovenstående kaffemaskinene gode, og de kan forskjellige ting.

Så hvis du fant en annen kaffemaskin ovenfor som passer bedre til deg, så er det jo helt klart den du skal gå etter. Skuffet blir du i hvert fall ikke, for kaffen blir uansett veldig god!

4.2/5 - (5 votes)

Skriv en kommentar