Bolig

Integrert kjøleskap

integrert kjøleskap

Det er flere ting man skal overveie når man skal ha et nytt kjøleskap. Miljømerking og energiforbruk er selvfølgelig noe av det aller viktigste. Men man skal også huske på, at kjøkkenet er et av rommene man oppholder seg mest i, og at kjøleskapet er med på å definere rommets estetikk. Hvis du er på jakt etter rene linjer i kjøkkenet, så er det virkelig fornuftig å overveie et integrert kjøleskap.

Et integrert kjøleskap betyr at det er innebygd

Kjøleskapet kan derfor være skjult bak samme type skapsdører som resten av kjøkkenet. Dermed oppnår du et helhetsuttrykk du ellers ikke kan få hvis kjøleskapet står nakent og blottet. Dette kan være en fordel, hvis man har en åpen kjøkkenløsning, slik at man ikke behøver å se på kjøleskapet hele tiden.

Integrerte kjøleskap behøver overhodet ikke å være dyrere enn frittstående kjøleskap. Det er utrolig mange modeller å velge mellom, og du er garantert å finne et integrert kjøleskap som passer for deg. For å hjelpe deg litt på vei, så har vi kikket nærmere på noen gode tilbud, og presenterer her ti gode tilbud på integrerte kjøleskap.


Siemens KI81RAF31

Siemens KI81RAF31

For de miljøbevisste blant oss, så er dette absolutt et kjøleskap det er verdt å bite seg merke i. Det er energimerket A++, og bruker kun 116 kWh i året. Det rommer hele 319 liter, så kjøleskapet passer perfekt til en familie på 5–6 personer. Temperaturen holder seg stabil og fordeles jevnt med ventilert kjøling. Den elektroniske temperaturinnstillingen gjør at du alltid har full kontroll over gradene. Dette er et meget stille kjøleskap, med et lydnivå på kun 37dB. I tillegg kan døren vendes, hvis det skulle være ønskelig.

Se pris her


Beko LBI 3001

Beko LBI 3001

Med et støynivå på kun 34 dB, er dette Beko-kjøleskapet mer eller mindre lydløst. Det befinner seg i energiklassen A+, som er i den gode enden av skalaen, dermed er du sikret et lavt energiforbruk på kun 146 kWh i året. Kjøleskapet rommer hele 308 liter, og burde være nok til en familie på 5 eller 6 stykker. Kjøleskapsdøren kan i tillegg vendes, hvis det skulle være behov for det.

Se pris her


Electrolux ERC3195AOW

Electrolux ERC3195AOW

Med dette kjøleskapet vil du kun bli positivt overasket når du får strømregningen. Det er nemlig energimerket A++ med et energiforbruk på kun 130 kWh i året. Med en kapasitet på 275 liter, passer skapet perfekt til en mellomstor familie på 3–4 personer. I tillegg er det utstyrt med TasteGuard, som renser luften gjennom et kullfilter og sikrer at maten ikke tar smak fra annen mat. Den kalde luften fordeles jevnt, og du kan derfor oppbevare maten nøyaktig hvor du vil i kjøleskapet. Døren kan også vendes.

Se pris her


Liebherr IK 3520-20 001

Liebherr IK 3520-20 001

Dette er et stort og miljøvennlig kjøleskap. Energiklassen er A++, og kapasiteten på hele 325 liter. Den ventilerte kjølingen og elektroniske temperaturinnstillingen sikrer at matvarene blir opbevart ved riktig temperatur. LED-belysningen sikrer dessuten enkelt overblikk over kjøleskapets innhold. Med et lydnivå på kun 34 dB, er det knapt hørbart. Hvis du synes døren vender feil, så kan den hengsles om til den andre siden.

Se pris her


Miele K 37222 iD

Miele K 37222 iD

Dette kjøleskapet fra Miele er stort, stille og energibesparende. Det rommer 334 liter, noe som burde passe en familie på 5 eller 6 helt perfekt. Lydnivået på 38 dB er på det laveste nivået, og energiklassen A++, gjør at skapet kun bruker 118kWh per år. Det er i tillegg utstyrt med DynaCool, som sikrer en jevn sirkulasjon av temperatur og luftfuktighet. Hyllene kan tas ut og rengjøres i oppvaskmaskinen.

Se pris her


ASKO R21183I

ASKO R21183I

Her har du et kjøleskap med god og oversiktelig innredning. Det rommer hele 325 liter, og har et lydnivå på kun 38 dB. Den elektroniske temperaturinnstillingen gjør at du har fullstendig kontroll over temperaturen, og sikrer dermed lenger holdbarhet for matvarene. Det er energimerket A+, noe som gjør at du kan se frem til et forbruk per år på bare 148kWh.

Se pris her


Liebherr UIK 1550-20 001

Liebherr UIK 1550-20 001

Dette kjøleskapet passer perfekt til hybelen, hytta eller kontoret. Det er nemlig innredet med en smart skuffløsning, slik at du enkelt kan komme til matvarene i dette 119 liters kjøleskapet. Har du en åpen løsning i hybelen, så kommer du ikke til å legge merke til kjøleskapet. Med et lydnivå på kun 37 dB, er det knapt hørbart. Dette er også et miljøvennlig skap som befinner seg i energiklasse A++.

Se pris her


Bosch KIR24V21FF

Bosch KIR24V21FF integrert kjøleskap

Bosch har alltid laget kvalitetsvarer, og dette er intet unntak. Med et skap i energiklassen A+, er det også et miljøriktig valg. Dette er et skap som passer passer perfekt til den mellomstore familien. Med en kapasitet på 224 liter, burde en familie på 3–4 ikke ha noen plassproblemer. Med sitt lydnivå på kun 34 dB, er det i tillegg ekstremt stillegående. Døren kan også vendes til den andre siden, hvis det er ønskelig.

Se pris her


Blomberg SSM 1351 I A+

Blomberg SSM 1351 I A+

Med sine 34 dB i lydnivå, er dette et av de aller mest stillegående kjøleskapene du kan få på markedet i dag. Det er energiklassemerket A+, som gjør at det også er et miljøriktig valg. Du kan se fram til et årlig forbruk på kun 146 kWh. Det passer dessuten perfekt til en mellomstor familie. Kapasiteten er nemlig på hele 308 liter, og LED-belysningen sikrer deg et godt overblikk over innholdet.

Se pris her


Siemens KI81RVF30

Siemens KI81RVF30

Dette er et virkelig miljøvennlig kjøleskap, for med sin energiklasse A++, befinner det seg i den absolutt gode enden av energiskalaen. Du kan se frem til et energiforbruk på kun 116 kWh i året. Med en kapasitet på 319 liter, burde det være rikelig med plass til matvarer for en familie på 5–6 personer. Skapet har dessuten elektronisk temperaturinnstilling, slik at du alltid har full kontroll over temperaturen i kjøleskapet. Det er også svært stillegående, for med et lydnivå på kun 37 dB vil du knapt legge merke til det. Døren kan dessuten hengsles om, hvis det er behov for det.

Se pris her

5/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar