Julegavetips

Oversikt

julegavetips

Jula kan være en stressende tid. Det er så mange ting man skal nå, mange folk man skal møtes med, og det virker som det aldri blir tid nok til alt sammen. Da kan det være greit med all den hjelpen man kan få, ikke minst til julegavetips.

Det er selvfølgelig noen det alltid er vanskeligere å kjøpe gaver til, enn andre. Hva skal man kjøpe til mamma som har alt, eller til bror som aldri sier hva han ønsker seg?

Vi kommer herved til unnsetning, og har laget en kjempeliste over gode julegavetips til blant annet han, henne, pappa, mamma, barna og kjæresten.

Navigasjon:


Julegavetips til han

Det er sånn hver jul. Den som er dårligst til å komme med julegaveønsker, er mannen eller gutten. Det er nok ikke fordi de ikke ønsker seg noe, men at de heller ønsker seg så mange forskjellige ting. Mannen kan rett og slett ikke sette fingeren på akkurat hva det er han ønsker seg, og får mer eller mindre ønskesperre. Dette er selvfølgelig en latterlig klisje, men har ikke alle klisjeer et snev av sannhet i seg? Uansett om du tror du finner noe som er midt i blinken nedenfor, finner du i hvert fall inspirasjon her.

Supermannsbadekåpe

Supermannsbadekåpe

Alle menn har en liten superhelt i seg, og nå har han muligheten til å vise andre hvem han er, i hvert fall dem som er hjemme, og som han vet ikke kommer til å røpe hans hemmelige identitet. Supermann er den ultimate superhelten, og når han tar på seg badekåpen, kommer han til å merke forskjellen med en gang.

Les mer om Supermann-badekåpa her

Medlemskap hos EVOfitness

Dette er Norges eneste treningskjede spesialisert på effektiv styrketrening. Med en slik gave, gir du ham også tilgang til markedets beste treningsutstyr og dyktige personlige trenere. Dette er en gave til en du virkelig er glad i, og som du vil ha omkring deg i lang tid fremover.

Les mer om Evofitness her

Ølvandring med Oslo Food Tours

Ølvandring med Oslo Food Tours

Dette er den perfekte gaven til han som er glad i øl, og som gjerne vil smake og vite mer om godt øl. Her får han mulighet til å besøke 3 forskjellige mikrobryggerier i Oslos fantastiske Grünerløkka- område.

Les mer om ølvandring med Oslo Food Tours her

Solbriller fra Oakley

Evzero Pitch Polarized

Solbriller fra Oakley trenger vel egentlig ikke nærmere presentasjon. Alle vet at de står for briller av den høyeste kvalitet, og denne modellen er intet unntak. Evzero Pitch Polarized er et par sportssolbriller som passer alle.

Les mer om Evzero Pitch Polarized her

Sølvanheng Clearlake fra Pan Jewelry

Sølvanheng Clearlake fra Pan Jewelry

Pan Jewelry er en av Norges ledende leverandører til gullsmedbransjen. Og med dette sølvanhenget får du det ypperste av norsk design og kvalitet. Clearlake sølvanheng vil gjøre den flotteste mann enda flottere.

Les mer om Clearlake sølvanheng her


Julegavetips til henne

Det er mange valgmuligheter, når man skal finne på en gave til henne. Det er nesten for mange, vil noen si. Hvilken type er hun? Er hun den pyntesjuke jenta, eller er hun mest interessert i å henge med gutta, eller kanskje begge deler?. Vi tør påstå at det ikke finnes noe mer komplisert vesen på denne planeten, enn ”henne”, men for kompliserte vesner kan det enkle også være det beste. Uansett, her kommer det fem gode juletips til henne. 

OBH Infrared Foot Spa

OBH Infrared Foot Spa

Det er ingen som setter mer pris på en ordentlig fotmassasje enn kvinnen. Her får hun selv muligheten til å gi seg selv et avslappende fotbad eller fotmassasje når hun selv ønsker det. Her får hun sin eget lille private spa-klinikk.

Les mer om OBH Infrared Spa her

Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

Kombinasjonen spa og gourmetmat er mer eller mindre uslåelig. THE THIEF på Tjuvholmen i Oslo åpner dørene opp for 50 minutters klassisk massasje og tilgang til en spa-avdeling i verdensklasse. I tillegg får du servert en 3-retters matopplevelse i en unik atmosfære.

Les mer om Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF her

New Balance Windblocker Tight

New Balance Windblocker Tight

Nå er det ingen grunn til å bli stoppet av kald og kraftig vind, når du skal ut og trene. Denne tighten har vindtette paneler på forsiden av lårene og leggen, NB Heat-materiale og mange reflekser. La henne komme ut og løpe!

Les mer om New Balance Windblocker Tight her

Hvitt gull 585 ørering zirkonia

Hvitt gull 585 ørering zirkonia

Denne ørepynten er levert av Sigmund Espeland, som er en dreven produsent av smykkevarer i gull og sølv. Dette er vakre øreringer til en vakker dame. Øreringene leveres dessuten også i et virkelig lekkert etui.

Les mer om hvitt gull 585 ørering zirkonia her

Boots lammeskinn svart

Boots lammeskinn svart

Disse er virkelig populære, og man forstår hvorfor. Støvlene er noen deilige vintersko i myk lammeull, med skinn utenpå. Boots er en moderne klassiker.

Les mer om Boots lammeskinn her


Julegavetips til pappa

Pappa har alltid alt, og ønsker seg aldri noenting. ”Jeg har allerede alt”, sier han og fortsetter med at det er gave nok at vi kommer på juleaften. Det er sikkert riktig, at pappa ikke behøver noenting. Men vi har jo fortsatt lyst til å gi mannen i våre liv ett eller annet!

Siden vi ikke kan stole på at vi får høre noe fra mannen selv, har vi funnet noen gode og artige julegavetips som kan være til hjelp. Her kan du til og med finne noe til mannen som har alt.

The Dadbag mageveske

The Dadbag mageveske

Dette er virkelig gaven til mannen som har alt, og som har en god porsjon humor og selvtillit. Det er ikke alle som kan bære The Dadbag, men vi er sikre på at pappa kan. Det er en hyllest til The Dadbod, som nå heldigvis bliver hyllet for sine naturlige former.

Les mer om The Dadbag her

BRAUN 790CC MALESHAVER, Barbermaskin

BRAUN 790CC MALESHAVER, Barbermaskin

Med denne maskinen er pappa garantert en tett og skånsom barbering. Barberhodet er vanntett, så du kan vaske den i håndvasken for å fjerne hårrester. Ved fullt batteri kjører den i opp til 50 minutter, og det tar kun 60 minutter å lade den helt opp igjen fra et helt tomt batteri.

Les mer om Braun 790CC MALESHAVER her

Gore Bike Wear – Elemt 2.0 Jersey

Gore Bike Wear – Elemt 2.0 Jersey

Det finnes utallige uestetiske og stygge sykkeltrøyer der ute. Denne trøya skiller seg ut med sitt moderne og stilrene utseende. Stoffet føles mykt og komfortabelt mot huden, og har praktiske lommer på ryggen.

Les mer om Gore Bike Wear – Element 2.0 Jersey her

Bålpanne Ø59 med betongfot

Bålpanne Ø59 med betongfot

Hvorfor ikke gi pappa muligheten til å kose seg sammen med deg utendørs? Denne bålpannen har en 6 mm tykk pulverlakkert støpejernpanne. Selve støpejernspannen står på en betongfot med 3 cm tykke vegger og polert overflate. Fantastisk til hagen!

Les mer om bålpanne Ø59 med betongfot her

Stutterheim Stockholm regnjakke

Stutterheim Stockholm regnjakke

Denne stilige regnjakken er laget i gummiert bomull med dobbeltsveisede sømmer. Den er i tillegg utstyrt med hette med snor og to lommer foran. Klassisk og elegant.

Les mer om Stutterheim Stockholm regnjakke her


Julegavetips til mamma

Akkurat som pappa, så har mamma også alt. Og hvis hun ønsker seg noe, så er det gjerne på vegne av noen andre, gjerne mannen sin. Familliens matriark er minst like så vanskelig å finne gaver til, som patriarken. Og det virker som om alle de gode ideene er de man hadde for lenge siden. Det er derfor viktig med litt inspirasjon, og det kommer vi med her. Mamma fortjener det beste, og det skal  hun få.

PHILIPS HR1916/70 saftsentrifuge

PHILIPS HR1916/70 saftsentrifuge

Nå skal vi alle sammen lage saft, og det gjelder også mamma. Det er mange som har blitt avhengig av å lage sine egen saft, og det er ikke så merkelig, når det er så enkelt som med denne maskinen. I tillegg er den enkel å gjøre ren.

Les mer om Philips HR1916/70 her

Elixir Mini Kit: Age Fighter

Elixir Mini Kit: Age Fighter

Behold mamma ung så lenge som mulig. Dette ”Mini Kit”et består av Retinext Anti Aging Gel og Ultradefense Repair Gel, som er to av Elixirs mest populære og effektive produkter. Perfekt til mamma-hud.

Les mer om Elixir Mini Kit her

Mille Gulvlampe, H120 Krom

Mille Gulvlampe, H120 Krom

Denne enkle og elegante lampen har en glasskjerm som sprer et varmt og jevnt lys ut i rommet. Den  inngår dessuten i en serie, og finnes derfor i flere forskjellige farger.

Les mer om Mille Gulvlampe H120 Krom her

Pierre Robert Sports BH

Pierre Robert Sports BH

Pierre Robert Sports BH er sømløs og formstrikket. Den gir utrolig god støtte til brystene under trening, og er særdeles behagelig å ha på. I tillegg har ryggstykket et bredt meshfelt som ventilerer godt, og absorberer fukten.

Les mer om Pierre Robert Sports BH her

Blush Svalan armbåndsur

Blush Svalan armbåndsur

Dette er svensk design på sitt beste. Det er et vakkert armbåndsur som vil være med til å fremheve det feminine og elegante hos mamma.

Les mer om Blush Svalan armbåndsur her


Julegavetips til venninne

Det kan være mange faktorer som avgjør hvor vanskelig eller enkelt det er å kjøpe en julegave til en venninne. Har dere kjent hverandre lenge, og kjenner derfor hverandres smak? Eller er det en venninne man akkurat har møtt, og som man faktisk ikke egentlig kjenner så godt? Det er kanskje den første gangen dere gir hverandre gaver?

Fortvil ikke, vi har kikket på fem gode julegavetips til din venninne. Om ikke annet, så er listen en strålende inspirasjon til å finne noe på egenhånd.

Prøv vindtunnel i Oslo

Her har du muligheten til å gi venninnen din en fantastisk morsom og uforglemmelig opplevelse. Dette er en opplevelse dere kan ha sammen, og snakke om i mange år fremover. Her får du og dere nemlig muligheten til å oppleve hvordan det er å være i fritt fall på opp mot 250 kilometer i timen! Det er som fallskjerm, bare på bakkenivå!

Les mer om vindtunnel i Oslo her

Volume Shampoo fra Alexander Sprekenhus

Volume Shampoo fra Alexander Sprekenhus

Har du lyst til å gi venninnen din ekstra volum? Da er dette det helt riktige produktet, og du vil få en venninne med fyldig og vakkert hår.

Les mer om Volume Shampoo fra Alexander Sprekenhus her

Chloe Signature EdP Xmas Box Edp 50ml + Bodylotion 100ml

Signature EdP Xmas Box

Utstyr din venninne med den beste duften som finnes. Denne juleboksen innholder dessuten en luksus-bodylotion. Skal se du blir årets venninne med en slik gave?

Les mer om Chloe Signature EdP Xmas Box Edp 50ml + Bodylotion 100ml her

Hübsch – Bordlampe Glass/messing

Hübsch - Bordlampe Glass/messing

Dette er en aldeles nydelig bordlampe i glass og messing. Det er ekte dansk kvalitet, og er designet av det danske designfirmaet Hübsch. Men husk å kjøpe lyspære også, for det følger ikke med.

Les mer om Bordlampe fra Hübsch her

Lysestake fra Porsgrund Porselænsfabrik

Lysestake fra Porsgrund Porselænsfabrik

Denne lysestaken er med mønsteret «Bogstad Strå», som er et av fabrikkens eldste og mest tradisjonsrike. Mønsteret omtales av fagfolk som evighetsmønsteret, og hvordan kan man bedre symbolisere et evig vennskap? Porsgrund Porselænsfabrik har alltid stått for hvitt gull av aller beste kvalitet.

Les mer om Lysestake i stråmønsterserien fra Porsgrund Porselænsfabrik her


Julegavetips til barn

Det er ikke lett å gi gaver, og da kanskje spesielt til barn. Det er ingen som blir gladere enn når de får noe de har ønsket seg, men det er heller ingen som er så brutalt ærlige om ting de ikke liker. Vi har alle vært der og prøvd det, men det er ikke noe vi gjerne vil skal gjenta seg. Da er det jo godt vi har funnet fem forskjellige julegavetips til enten dine egne barn, eller noen andres. Vi håper og tror  listen kan være til hjelp og inspirasjon.

Scratch Map Original Deluxe

Scratch Map Original Deluxe

Her kan du skrape fram steder du har vært, eller gjerne vil reise til. Eller bare fremheve noen spesielle områder. Kartet har en mengde med detaljer, og viser fjellenes høyde, havenes dybde og forskjellig informasjon om landene du skraper frem. Morsomt og lærerikt!

Les mer om Scratch Map Original Deluxe her.

XPLORA – Barnets første mobiltelefon

XPLORA – Barnets første mobiltelefon

Denne mobiltelefonen brukes av over 350 000 familier verden over. For å bruke klokken skal du ha et SIM-kort og Xplora app’en. Når du kjøper denne klokken/telefonen, så kjøper du samtidig Xploratjeneste med SIM-kort fra PepCall AS med fri tale og data i hele EU og EØS.

Les mer om Xplora her.

Reimatec® vinterjakke Muhvi

La barnet leke utenfor i all slags vær. Denne vinterjakken er både vind- og vanntett, og har tapede sømmer. Materialet er smussavvisende og puster, slik at barnet har det tørt og varmt. Genialt for aktive barn.

Les mer om Reimatec vinterjakke her.

adidas Originals Sneakers – Navy

adidas Originals Sneakers - Navy

La barnet gå i sporty sko fra Adidas. Ikke nok med at han eller hun vil bli en av de kuleste i gata, men godt fottøy er alfa og omega for små barneføtter. Adidas har i tillegg alltid stått for god kvalitet.

Les mer om Adidas Originals Sneakers her.

Sett med krus, tallerken og suppetallerken

Sett med krus, tallerken og suppetallerken

Det skal ikke kun være de voksne som skal ha noe fint å spise av. Porsgrund Porselænsfabrik har laget et barneservise med forskjellige dekor for barn. Dette er høybrent feltspatporselen av beste og høyeste kvalitet, og er svært robust. Det passer derfor både til hverdag og fest, og vil uten tvil bli en kjempehit for alle barn.

Les mer om barneservise fra Porsgrund her.


Julegavetips til kjæresten

Dette kan være den viktigste gaven du kjøper i år. For det er ingen av oss som vil ha en skuffet kjæreste. Det er nesten ingenting man husker bedre, enn en dårlig gave fra kjæresten. Og det er vigtig at man viser at man har tenkt over hva man kjøper, og ikke bare handlet på bensinstasjonen lille juleaften. Det er her vi gir deg en hjelpende hånd. Nedenfor har vi funnet 5 gode julegaveideer til kjæresten din, som enten kan gi deg videre inspirasjon, eller som kanskje rett og slett treffer blink.

Badebalje for voksne

Badebalje for voksne

Drømmer du om å ha et badekar? Da er dette løsningen. Denne badebaljen har plass til én voksen, som kan nyte et behagalig bad. Den er til og med utstyrt med avløp og oppbevaringskurv på siden, slik at du kan ha badeanda og såpen innenfor rekkevidde. Dette er den perfekte gaven til den som har små bad, men som drømmer om sitt eget lille spa.

Les mer om badebalje for voksne her.

Vinsmaking på Klosteret

vinsmaking oslo

Ta kjæresten med på vinsmaking på Klosteret restaurant. Her kan dere smake på fem forskjellige viner fra Klosterets prisbelønnede vinkjeller i stemningsfulle lokaler. Levende lys, klostermusikk og kunnskapsrikt personale fullender denne gastronomiske og sjelfulle opplevelsen.

Les mer om vinsmaking på Klosteret her.

Classic Espressomaskin – Gaggia

Classic Espressomaskin - Gaggia

Nå kan du lage din helt egen perfekte espresso. Gaggia Classic er kanskje den mest klassiske espressomaskinen som finnes. Den har et tidløst design i rustfritt børstet stål, og har en integrert melkeskummer. Dette er italiensk krompomissløs kvalitet, som sikrer en perfekt espresso hver eneste gang.

Les mer om gaggia Classic Espressomaskin her.

Pakkereise til Toscana

Det er ett eller annet med Toscana. Været er godt, vinen fantastisk og landskapet vakkert. Så hvorfor ikke ta med deg kjæresten din hit? Det finnes mange forskjellige typer pakkereiser, og du finner helt sikkert en som passer til både dere og lommeboka.

Les mer om pakkereiser til Toscana her.

Lovewarriors Little Aria 50×70 cm

Lovewarriors Little Aria 50×70 cm

Dette bildet er printet på tyvek, som er et moderne syntetisk materiale. Det gir en flott glans, og er meget sterkt og robust. I tillegg er det faktisk vanntett, så det er bare å vaske av all skitt og støv som måtte komme på bildet. Det kommer med et stempel, som garanterer for ektheten av bildet. Et flott og stemningsfullt bilde.

Les mer om Lovewarriors Little Aria her.


Julegavetips til bror

Det er jo nesten selvmotsigende, men noen ganger er det de du kjenner best, som det er vanskeligst å gi gaver til. Sånn er det i hvert fall noen ganger med brødre. Hvis han er eldre enn deg, så vil man gjerne gi noe som viser hvor glad man er for at han har vært en beskyttende storebror. Motsatt, hvis han er yngre, så er det kanskje en selv som er den beskyttende?

Uansett, så skal bror ha noe fint, tøft eller kult. Eller alt på en gang. Ta en kikk nedenfor, og se om ikke det kan være noe som du tror broren din ville bli glad for. Her finner du i hvert fall en del forskjellig.

Pizzaskjærer – Sykkel

Pizzaskjærer – Sykkel

Dette er gaven til han som har alt. Og hvis broren din også er sykkelentusiast og glad i å kose seg med Tour de France, så er denne morsomme pizzaskjæreren helt perfekt. Pizzaskjæreren har to blad, og sikrer perfekte pizzabiter i høyt tempo. Den kommer til og med med et eget sykkelstativ som den kan stå i når den ikke er i bruk.

Les mer om pizzaskjærersykkelen her.

Abonnement på Storytel

Storytel har tusenvis av lydbøker og e-bøker. Mobilen blir dermed ditt helt egne bibliotek, hvor man kan kose seg med alt fra prisbelønte kriminalromaner, eventyrlige fortellinger, bestselgere eller dyptgående biografer. Med et slikt abonnement får livet enda en dimensjon.

Les mer om Storytel her.

Google Chromecast

Google Chromecast

Denne duppeditten er uunnværlig i manges hjem. Og hvis ikke broren din har en slik, så er dette helt klart en fantastisk gave. Med Google Chromecast kan han se alle sine favorittklipp på YouTube på TV’en, streame filmer fra NetFlix eller noe helt annet. Hvis det finnes på nettet, kan du få det opp på TV’en. Funker til alle mobiler, bærbare og nettbrett.

Les mer om Google Chromecast her.

Gorilla Wear Alabama Drop Crotch Joggers – Treningsbukse

Gorilla Wear Alabama Drop Crotch Joggers - Treningsbukse

Disse treningsbuksene er stilige og komfortable. De har, som navnet tilsier, et lavt skritt, og har strikk i livet med snøring, slik at passformen alltid er behagelig og perfekt. To metallglidelåser i fronten, og en på baksiden, fremhever det røffe utseendet. Dette er bukser som passer perfekt til hverdagen, på treningen, eller når du bare skal slappe litt av der hjemme på sofaen.

Les mer om Gorilla Wear Alabama Drop Crotch Joggers her.

Training Mask 3.0, Svart

Training Mask 3.0

Hvis broren din liker å trene, så er denne masken uunnværlig. Den avanserte luftveiskondisjoneringsenheten tar treningen til et helt nytt nivå, og styrker respiratoriske muskler og øker utholdenhet og muskelutvinning. Den er laget i gummi og kompositt, og skal vaskes for hånd og ikke i maskin.

Les mer om Training Mask 3.0 her.


Julegavetips til søster

Kjære søster skal selvfølgelig ha en fin gave. Om det er lillesøster, storesøster, tvillingsøster eller hva det nå er for en søster, så fortjener hun helt sikkert noe unikt og flott. Men det er jo selvfølgelig ikke så enkelt å komme på hva det nå skulle være. Kanskje hun har sagt at hun ikke ønsker seg noe? Selvfølgelig gjør hun det, men hun vil vel sikkert bare at du skal finne på noe selv.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne en god julegave til søstra si, så derfor har vi kommet med fem gode forslag nedenfor. Her håper vi du finner noe som passer, ellers er vi helt sikre på at listen fungerer godt som inspirasjon.

Zipline i Holmenkollen

Gi søstra di en skikkelig opplevelse! Nå kan hun nemlig sveve som en ekte skihopper i Holmenkollen. Kollensvevet har montert en zipline på 361 meter fra 107,5 meters høyde. I tillegg til denne unike opplevelsen, får man også inngang til verdens eldste skimuseum, nemlig Skimuseet. Her er det bare å ta sats!

Les mer om Zipline i Holmenkollen her

System Bokhylle fra String

System Bokhylle fra String

Hyller kan man aldri få nok av, og denne bokhylla fra String er en flott og funksjonell en av slagsen. Det er en String hylle som står på gulvet, og monteres fast i veggen, slik at den står sikkert.

Les mer om System bokhylle fra String her

Putetrekk av lammeskinn

Putetrekk av lammeskinn

Det er ingenting som en deilig myk pute man kan legge sitt trøtte hode på i sofaen. Og det kan du gi søsteren din med dette putetrekket av tibetansk lam. Den måler 40×40, og kommer uten innmat. Det må du finne selv, men resultatet er en av de mykeste putene du kan tenke deg.

Les mer om putetrekk av lammeskinn her

Langermet topp fra Pierre Robert

Langermet topp fra Pierre Robert

dette er en flott og elegant langermet topp i 55% merinoull og 45% bærekraftig Tencel®, som gir en myk og behagelig følelse mot huden. Den er designet av Hanneli Mustaparta, og er tynn nok til å brukes under andre gevanter, og aldeles nydelig alene. I tillegg har den en ekstra lang passform, slik at ikke den glipper nederst.

Les mer om langermet topp fra Pierre Robert her

Black Logo Bomber Jacket

Black Logo Bomber Jacket

En Bomber-jakke vil alltid være en del av motebildet. Denne fantastiske bomberen kan fås i svart og beige, og er en jakke som passer til all slags bruk. Søsteren din vil se flott ut når hun tar den på på vei til treningen, eller på vei ut i byen. Dette er en klassiker.

Les mer om Black Loge Bomber Jacket her


Julegavetips til foreldre

Noen ganger kan det være greit å slå to fluer i ett smekk, så hvorfor ikke gi foreldrene dine en gave sammen? Vi vet jo at foreldre kan være tilnærmet umulige å få noen julegaveønsker fra, så her følger noen julegavetips til begge to, og som de kan kose seg med sammen. Det er kanskje på tide, at de får litt tid sammen uten at barna nødvendigvis skal være til stede. Hva med et opphold på hotell, eller mulighet for ekstra kos på terrassen? De har jo alltid passet på oss, så nå er det kanskje vi som skal passe litt på dem?

Mulighetene er mange, og her følger noen forslag fra oss.

Romantisk Opphold på Panorama Hotell

Romantisk Opphold på Panorama Hotell

Mamma og pappa skal ha lov til å pleie romantikken, og det kan de gjøre til gangs på Panorama Hotell. Hotellet ligger rett utenfor Bergen, og har utsikt over fjorden, egen strand og fantastiske omgivelser. De vil få servert en 3-retters gourmet-middag basert på lokale råvarer, mens de får tid til å nyte hverandre og fjordlandskapet.

Les mer om Romantisk opphold på Panorama Hotell her

Terrassevarmer Sunred Halogen 2100

Terrassevarmer Sunred Halogen 2100

Med denne terrasevarmeren fra Sunred gir du foreldrene dine muligheten til å nyte sene sommerkvelder i hagen. Det er desverre ikke altfor ofte at de norske sommerkveldene er varme nok til at man ikke småfryser litt, men det kan foreldrene nå gjøre noe med. I motsetning til så mange andre terrassevarmere, så henges denne opp som en dekorativ lampe.

Les mer om Terrassevarmer fra Sunred her

Solseng Skagerak

Solseng Skagerak

Hvis man har en hage, så skal man jo selvfølgelig også ha noen gode solsenger. Ingen ting er som late dager i hagen i sol og sommer. Med disse solsengene kan foreldrene virkelig nyte livet på terrassen, hytta eller hagen. Dette er skikkelig luksussolsenger, og behageligere måter å ligge utenfor skal du lete lenge etter.

Les mer om Skagerak Solseng her

Temprakon® Advance Lun

Temprakon® Advance Lun

La mor og far ligge deilig lunt med disse danske helårsdynene. Advance-dynene er utviklet med «Double Space»-sertifisering, som betyr at dynen holder på en behagelig og sunn temperatur i senga. Med denne dyna er det slutt med å ha det for varmt eller for kaldt om natta.

Les mer om Temprakon Advance Lun her

 


 

Hvordan finner man bra julegavetips?

Det kan være fryktelig vanskelig å komme på gode julegaveideer. Det kan være mange årsaker til det. Generelt julestress med tidspress og stram økonomi er nok de viktigste årsakene til at hodet blokkerer for å komme på gode julegaver. Så hva skal man gjøre? Vi har jo alle lyst til å både gi og motta gode gaver. Heldigvis finnes det noen gode råd man kan lytte til.

Lytt til mottakeren

Regel nummer en er å gi en gave som gleder mottakeren – og kun mottakeren. Det betyr at argumenter som ”den ville jeg selv bli glad for” ikke duger. Man skal heller lytte til detaljene. Det gjør man ved å sette seg inn i hva det er mottakeren interesserer seg for. Hvilken type er han eller hun? Hvis mottakeren for eksempel elsker å lage mat, så finn ut av hvilken type. For det er jo ikke likegyldig om du kommer med en alminnelig stekepanne, eller om du har funnet en flott jernwok. Det er jo heller ikke likegyldig å gi en person oljemaling, hvis det er akvareller som er interessen. Den umiddelbare begeistringen fra mottakeren er alltid størst hvis du har vist at du har prøvd å finne den helt riktige gaven, i steden for den nesten riktige.

Samvær som gave

Samvær med mottakeren betyr også mye. Forskjellige opplevelsesgaver kan være fantastiske, spesielt hvis man kan dele opplevelsen. Billetter til teateret eller konstert viser bare at du er glad i personen, og har lyst til å tilbringe tid sammen med ham eller henne. Det er nok mye enklere å bare kjøpe en flaske portvin eller en eske konfekt, men samværet med familie og venner kan fort bli mangelvare. Derfor kan det bli en fantastisk gave, hvis du for eksempel skriver et kort til din gamle tante, og sier du kommer og henter henne om et par uker. Og sammen med kortet har du så lagt to billetter til kinoen. Det vil hun helt sikkert bli gladere for, enn å få ett eller annet fra kjøpesenteret til 200 kroner som hun overhodet ikke mangler.

Det viktigste er uansett å gi med hjertet. Hva gaven kostet er egentlig ikke så viktig, bare det føles riktig. Hvis det føles riktig, så er det store sjanser for at det er det.

God jul!