Bolig

Muuto Sofa

muuto sofa

At skandinavisk design er populært, er allmennkunnskap helt tilbake igjen til 1950-tallet. Men så kommer det spillere på banen, som møbeldesigneren Muuto, som vil bryte med det gamle. De entrét verdenen for skandinavisk design i 2007 og har mantraen “Vi vil skape en forandring”, som også Muuto betyr på finsk. De designer blant annet sofaer som har det ultimate målet om å gi komfort, men beholde den tidløse stilen.

Muuto har blant annet laget flere serier av sofaer i samarbeid med den norske designduoen Anderssen & Voll som har vunnet både norske, skandinaviske og internasjonale priser. I de forskjellige sofaserier har dem beholdt fundamentet for skandinavisk design – moderne og funksjonell –  med detaljer som bryter med det klassiske. Under får du 4 serier av Muuto sofaer i samarbeid med duoen, hvor du får se deres unike løsninger, som er bygget på feminine linjer, maskuline rammer, modernitet og komfort.


Rest Muuto Sofa 3-seter

Rest Sofa 3-seter Muuto

Muuto Rest sofa er fra rest serien. Denne serien er basert på  klassiske former innen skandinavisk design, men har en mer rund og varm vri! Denne vrien er kjerneidéen med serien og er med på å skape en innbydende stemning når man kommer inn i rommet. På grunn av materialene og stilen, passer den godt til en stue, lobby eller hotell. Sofaen kan selvfølgelig bestilles i andre tekstiler.

Les mer

Outline Sofa 3-seter Muuto

Outline Sofa 3-seter Muuto

Verdsetter du estetikk, minimalisme og ekstra god komfort, er Muuto Outline serien for deg. En Outline sofa er bygget på eleganse og passer godt til et moderne hjem. Detaljer verdt å nevne er dens ben, som er slanke og godt gjemt under sofaen så den får en vektløs effekt. Tross dens slanke design og smale detaljer, har den et godt fylde som gjør den virkelig komfortabel.  

Les mer

Compose sofa 2-Seter Muuto

Compose sofa 2-Seter Muuto

Muuto Compose sofaen er en kombinasjon mellom Outline og Rest seriene. Den er bygget på de arketypiske grunnelementene sete, rygg- og armlene, puter og ben, og har det formål om å skape en harmonisk og skulpturell form av sofa. Den er eksklusiv og har en lounge-stil som passer godt til et moderne hjem. Men tross at Muuto Compose er elegant i stilen og har enkle linjer, så tilbyr den en luksuriøs og bløt sitteopplevelse.

Les mer

Connect Muuto Sofa 3-seter Rime 591

Connect Sofa 3-seter Rime 591 Muuto

Ser du etter en sofa som har alt du ønsker hjemme, så skal du satse på Muuto sin Connect serie som har 11 forskjellige moduler som kan sammensettes til din drømmesofa! Compose serien har selvfølgelig kvalitet og komfort, men er basert på essensielle sofadeler til ulike behov. Og uansett hvor du vrir og vender på sofaen, vil den ha den tidløse, Skandinaviske elegansen. Sofaen kan selvfølgelig bestilles i andre tekstiler.

Les mer


Muuto er da ikke kun sofaer

Anderssen & Voll har også laget en sofaserie mer, som heter Oslo og noen snertne puffer. Men Muuto er da ikke kun sofaer, men har alt annet innen boliginteriør som lamper, stoler og bord for å gi mulighet for å dekke alle ønsker og behov. Det som er felles for Muuto produkter er den klassiske, Skandinaviske stilen, dem har et design som er fleksibel og kan anvendes til de fleste steder – som i boligen, på kontoret eller offentlige steder. I tillegg er kvalitet, komfort og bæredyktighet satt høyt og er en integrert del av hvert produkt.

Men som nevnt tidligere, har Muuto møbler og interiør med en vri. Dette fordi hver enkelt produkt har en bakgrunnshistorie, siden de blir utviklet at forskjellige designere og alle har sitt personlige preg på. For eksempel kan en Muuto lampe ha en økt nivå av funksjonalitet, men alle skruene er gjemt og unødvendige detaljer fjernet for en glatt og innbydende overflate. Eller at en Muuto stol ser her vanlig ut, men når du setter deg på den ser du – og merker du – de unike detaljene. Og vår gode designerduo Anderssen & Voll som også har designet denne sofa kolleksjonen, har blant annet også designet en lysestake. Det kaller vi et stort spekter.

5/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar