Om & Kontakt

BraHjem er et online magasin som tar for seg informasjon og vitensdeling innenfor bolig, hage, fritid, helse… ja, faktisk alt som kan relateres til det daglige livet. Med inspirerende artikler og nyttige guider ønsker vi å hjelpe deg til et godt hjem.

Personene bak BraHjem.com

Bak BraHjem finner du en håndfull personer som brenner for nettbasert kommunikasjon og vitensdeling. Vi har alle som mål å gi deg så god og nyttig informasjon som mulig. Det kan være informasjon om alt fra planter i hagen, til hvordan du velger den beste sengen. Felles for oss alle er, at vi med våre artikler og guider ønsker å gi deg et godt hjem.

Vi er reklamefinansierte

Hos BraHjem.com ønsker vi å være så gjennomsiktige som mulige å vår kommunikasjon. Derfor bør vi selvfølgelig nevne at vi blant annet finansieres av reklamer – nærmere bestemt reklamelinks eller reklamekoblinger om du vil (også kjent som affiliatelinks).

Eksempel 

Et eksempel kan være en guide om kontinentalsenger. I denne guiden kan vi linke deg viere til en forhandler av kontinentalsenger. Hvis du klikker på lenken, og senere foretar et kjøp, så får vi en liten kommisjon av salget. Det har selvfølgelig ingen betydning for den prisen du eventuelt skal betale.

Vi bør også nevne at vi kun lenker videre til forhandlere, medier og lignende som vi kan stå inne for. Det vil si at vi ikke lenker videre til forhandlere som virker tvilsomme, har et dårlig rykte, eller på annen måte virker lite troverdige.

Hvorfor er vi reklamefinansierte?

Mange spør oss om hvorfor vi finansieres av reklamer. Svaret er ganske enkelt: For å gjøre det gratis for deg å bruke BraHjem.com. Vi ønsker ikke å skape et online medie hvor du skal betale for å lese innholdet. Vi vil være et gratis medie hvor du kan få den informasjonen du trenger, uten å måtte betale for det.

Eventuelle reklameinntekter går primært til hosting og videreutvikling av hjemmesiden, i tillegg til å gi lønn til de personene som hjelper oss med å skrive innholdet til BraHjem.com. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

co2 nøytral