Hage

Putekasse

putekasse

En putekasse er en særdeles praktisk kasse. Den kan i og for seg brukes til nesten alt. Den kan være praktisk hvis du har barn, slik at du eller barnet kjapt kan rydde bort leker, puter og alt mulig annet. I tillegg er den uvurdelig å ha i hagen til oppbevaring av putene, så de blir beskyttet mot sol, regn, vind og pollen. Putene holder seg lengre og vil være like så komfortable som da du la dem i kassen.

Putekasser fås i all verdens mulige størrelser og materialer. Noen kan også brukes som sitteplasser, og du får dermed møbel og oppbevaring i ett. Det er jo genialt, hvis du ikke har lyst til at kassen skal ta opp plass på terrassen eller i hagen.

De fleste putekassene er dessuten laget av rimelig lette materialer. Så hvis du liker å ommøblere hagen eller terrassen i ny og ne, finner du helt sikkert en putekasse som passer til deg.

Men det viktigste er at den er funksjonell. Med en putekasse kan du på null komma svisj rydde bort putene i tilfelle av regnvær, samtidig som du vet at de ligger klare og tilgjengelige når du skal ha dem ut igjen.

Oppbevaringsboks putekasse liten 73cm

Dette er en perfekt putekasse for deg med en relativt liten hage, uten altfor mange puter som skal oppbevares. Kassen har et volum på 120 liter, og har gassdempere i lokket. Den er solid, og forsterkningene av stål gjør at du kan sitte på den. I tillegg er den fullstendig vanntett.

Putekasse Brushwood beige 455 L

Denne putekassen er av plast, men er støpt i form slik at det ligner børstet treverk. Den er rimelig stor, og har en kapasitet på 455 liter. Den har gassdempere i lokket, er vanntett, og kan sittes på av to voksne samtidig. I tillegg er den låsbar.

Redskapsbod putekasse Store-it-out Midi Keter

Her kan du selv velge om du vil ha et redskapsskjul, eller en putekasse. Eller begge deler. Den har nemlig en kapasitet på hele 845 liter! Den kan åpnes fra toppen eller fra front, og leveres med gulv. Den er særdeles solid, og er samtidig værbestandig. Hvis du har bruk for hyller, har den også innebygget støtte for dette. Dette er en putekasse i luksusutgave, og den kan selvfølgelig låses.

Putekasse oppbevaringsboks 570L Keter Rockwood

Dette er en elegant putekasse med utseende av trepanel. Den er tilnærmet vedlikeholdsfri, og har en oppbevaringskapasitet på 570 liter. Dette er en putekasse som, i tillegg til lagringsplassen, fungerer perfekt som sittemøbel for to voksne personer. Med denne kassen kan du oppbevare tingene dine både tørt og ventilert.

5/5 - (2 votes)

Skriv en kommentar