Bolig

Seng med oppbevaring

seng med oppbevaring tilbud

Få deg en seng med oppbevaringsplass

Er det noe man aldri har nok av, så er det oppbevaringsplass. Plassen under senga blir en form for nødløsning hvor man bare stuer bort forskjellige ting, som er vanskelige å få ut igjen. Med en seng med oppbevaring kan man endelig få organisert rotet, og slippe for at hybelkaninene bosetter seg på permanent basis under senga.


Flott utvalg av senger med oppbevaring

Firmaet Bedre Nætter er en online bedrift, som nå har etablert seg i Norge. Det er et nettbasert firma med prisgaranti, gratis levering og 30 dagers full returrett. De streber etter Norges beste kundeservice, og har engasjerte medarbeidere som kun er interesserte i å gi deg den beste sengen som overhodet er mulig.

→ Se utvalg av senger hos Bedre Nætter


Messina – Furu hvit

Messina - Furu Hvit

Dette er en seng med oppbevaring av ypperste kvalitet. Sengerammen er av massivt furutre, og den lyse fargen åpner opp soverommet, og får det til å fremstå lekkert og oversiktlig. Samtidig som det er en flott seng, er den også ekstremt praktisk med sin enkle og funksjonelle oppbevaringsløsning under sengen.

Messina-rammene kan velges i følgende varianter: Kjernebøk, Furu Oljet, Furu Hvit.

Se pris

Smaragd seng med oppbevaring + hodegavl – Stjärnbädden

Smaragd seng med oppbevaring

Dette er en elegant dobbeltseng med oppbevaring og gavl. Det er en flott kontinentalseng, samtidig som den er ekstremt funksjonell med sin lettbrukte oppbevaringsløsning under sengen. Madrass er inkludert i prisen.

Se pris

BOXBED 140 oppbevaringsseng svart

BOXBED 140 oppbevaringsseng svart

Dette er den perfekte sengen til gutte- eller jenterommet. Eller kanskje studenterhybelen? I hvert fall er det smart med en seng med oppbevaring under, hvis man bor litt trangt. Med BOXBED kan du med et enkelt løft rydde bort dyner, puter og hva det ellers skulle være, ned i det praktiske oppbevaringsrommet under sengen. Sengen er utstyrt med fjærmadrass, og kommer med en 5 cm tykk overmadrass i skum.

Opal seng med oppbevaring + hodegavl – Stjärnbädden

Opal seng med oppbevaring

Opal seng er en høy seng med oppbevaring. Hodegavlen er med til å gi et romantisk uttrykk, samtidig som den er funksjonell på grunn av de elegante oppbevaringsmulighetene under sengen. Madrassen inngår.

Se pris

Annabelle 91 seng – Falsterbo

Annabelle 91 seng

Annabelle er en hvit barneseng med oppbevaring. Skuffen under sengen er ikke inkludert, men kan kjøpes som tillegg. Og med den smarte oppbevaringsløsningen vil det bli mye lettere å ha et ryddig barnerom. Her er det plass til riktig mange bamser, dukker og leker!

Se pris

Benytt deg av den bortgjemte plassen under sengen

Hvis man først har hatt en seng med oppbevaring, så kan man ikke leve uten. Den uutnyttede plassen under sengen kommer endelig til nytte, og man får plutselig bedre plass i garderobeskapet. Spesielt vinterklærne fyller mye, og det føles deilig å kunne pakke vinteren helt vekk, når sommeren endelig er på vei. Men det er jo selvfølgelig opp til deg, hva du vil bruke plassen under sengen til. Smart er det i hvert fall!

4.5/5 - (2 votes)

Skriv en kommentar