Bolig

Speil med lys – Inspirasjon

speil med integrert lys

Baderommet er et av de hyppigst brukte rommene i hjemmet. Derfor er det viktig å skape en god stemning og atmosfære. Speil med lys kan være akkurat det du mangler for at baderommet blir delikat og til et sted man gjerne oppholder seg. Les om forskjellige speilmodeller med integrert lys nedenfor i artikkelen, og bli inspirert!

AVLON 1200 LED SPEILAVLON 1200 LED SPEIL

Avlon er et betagende og innbydende speil. Det har et integrert LED-lysfelt, og er et perfekt speil til baderommet. Speilet er laget av Astro Lighting, og er utført med ramme i polert krom, med sandblåste detaljer på speilet.

Speilet er relativt stort, og har en bredde på 120 cm og høyde på 60 cm. Dybden er på 1,7 cm, og speilet leveres med 14,4W – 3000K integrert LED.

Se pris her

 

Galaxy Square SpeilGalaxy Square Speil

Som navnet tilsier, er dette et kvadratisk speil. Det er et elegant speil, med sandblåste detaljer. Astro Lighting har her laget et speil som passer perfekt til baderommet, og har integrert lys med snorbryter.

Speilet bruker 2 stk. 13W T5-lysstoffrør, og måler 60×60 cm, med en dybde på 6 cm.

Se pris her

 

Avlon 900 LED-SpeilAvlon 900 LED-Speil

Dette er et fleksibelt speil, da det kan henges opp både liggende og stående. Speilet er elegant og delikat, og har integrerte LED-lysfelt. Det er utført med en ramme av polert krom, og har sandblåste detaljer i speilet.

Høyden er 60 cm, og bredden 90 cm. Dybden er kun på 1.7 cm, og leveres med 22W – 88lm – 3000K integrert LED.

Se pris her

 

Malmbergs veggspeil med lysMalmbergs veggspeil med lys

Dette er et flott speil med innebygd lys i opal glassirkel. Speilet er dobbeltisolert, og kobles direkte på klemmer. Perfekt for deg som ikke vil bekle hele baderomsveggen med speil, eller som har liten plass.

Diameteren er på 420 mm, og har muligheten for 2 lyspærer på maks 40W.

Se pris her

 

Fuji 950 SpeilFuji 950 Speil

Med dette speilet fra Astro Lighting er du sikret en behagelig belysning på baderommet. Speilet er klassisk og stilrent, og har lys i både den øvre og nedre kanten. Lyset bak det satinerte glasset sørger for både direkte og indirekte lys. Du skal være oppmerksom på, at dette speilet ikke kan monteres vertikalt.

Speilet har en høyde på 60 cm, og en bredde på 95 cm. Dybden er på 5,5 cm, og bruker 2 stk 21W T5-lysstoffrør.

Se pris her

 

Niimi Square LED-SminkespeilNiimi Square LED-Sminkespeil

Niimi er et elegant og praktisk sminkespeil. Det har integrert LED-belysning, og har flotte sandblåste detaljer i speilet. Speilet forstørrer x5, og gir deg mulighet til å sette sminken helt perfekt. I tillegg har det et bevegelig hode og justerbar arm i tre ledd.

Speilet har både en høyde og bredde på 23 cm, og en dybde på 11,5 cm. Det leveres med 7,5W – 3950K integrert LED.

Se pris her

 

Flair 1250 SpeilFlair 1250 Speil

Dette er et utrolig flott og praktisk speil. Det har sandblåste detaljer i speilet, og har et ytterst dekorativt lysfelt i toppen. I tillegg til å lyse fra toppen, blir lyset ført både ut over og under selve rammen. Det gir deg en følelse av at det svever, i tillegg til at lyset blir meget behagelig. Vær oppmerksom på, at speilet ikke kan monteres vertikalt.

Speilet har en høyde på 60 cm, og en bredde på 125 cm. Dybden er på 3,5 cm, og bruker 2 stk 54W T5-lysstoffrør.

Se pris her

 

Imola Speil med lysImola Speil med lys

Astro Lighting har her laget et delikat speil. Det har integrerte lysfelt med en praktisk snorbryter. Utførelsen er flott, med ramme i polert krom og sandblåste detaljer på speilet. Hvis du har et relativt trangt baderom, er dette det perfekte speilet for deg. Speilet er nemlig smalt, men har en god høyde.

Speilet har en høyde på 80 cm, og en bredde på 45 cm. Dybden er på 4 cm, og bruker 2 stk 14W T5-lysstoffrør.

Se pris her

4/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar