Bygg

Gardintrapp

gardintrapp fler trinn

Tenk at noe så lite kan bringe så mye glede i hverdagen, for denne praktiske og snertne oppfinnelsen vil få din livskvalitet noen steg høyere. Har du en bok 2 høyder av deg for høyt opp? Ingen problem. Skal du male en husvegg? Gardintrappen har din rygg. Her er det bare snakk om å finne den riktige gardintrappen i ditt liv og heldigvis finnes det mange forskjellige av dem for å dekke ulike behov!

Så om du er ny til gardintrapp verdenen, så ønsker vi deg velkommen og det er bare å glede deg til å se de forskjellige gardintrappene på markedet. Er du en gardintrapp veteran og ser etter en ny, så har vi også en flott oversikt over gardintrapper til alle smak og behag.

Gardintrapp 7-trinns

gardinntrappDette er storebroren i denne gjengen, med 7-trinn og er den som skal hjelpe deg til nye høyder i hjemmet. Den er til universalbruk, men på grunn av høyden passer perfekt til å komme høyt nok opp i taket eller eventuell om huset skal få et nytt lag med maling en flott sommerkveld. Tross størrelsen, er den lett og enkel å bevege rundt. Den har en stegdybde på 81 cm og en 600 mm høy bue.

Kan kjøpes hos: byggmax.no

Gardintrapp 2-trinns

Gardintrapp 2-trinnsHer har vi lillebroren i gjengen med kun 2-trinn! Men ikke tenk mindre om den av den grunn, for denne snertne gardintrappen kan utføre mirakler med sine 2-trinn. For eksempel når man plutselig ikke når høyst i kjøkkenskapet etter sjokolade. Og med kun 3,5 kg i vekt kan den flyttes rundt som man ønsker, den tar ikke mye lagringsplass og er bare en liten glede å ha hjemme. Den er laget av stål og har høyde på 86 cm.

Kan kjøpes hos: frostvik.no

Gardintrapp 3-trinns

Gardintrapp 3-trinnsSå har vi mellommannen, som kan være helten for lavt og til middels høyder. Den har flotte 3-trinn og passer godt til alle slags gjøremål inndendørs. Den har en høy bue på 600 mm, en stigedybde på 80 mm og platformene er laget av galvanisert stål og veier ikke mer enn 3 kg. En liten handyman! Den er også SP-testet og fyller Arbeidstilsyntes krav.

Kan kjøpes hos: byggmax.no

Gardintrapp, tre, 5-trinns

Gardintrapp, tre, 5-trinnsEr ikke stål helt din greie, så kan du se litt mer på denne gardintrappen av furu og som også er EN-131 godkjent. Her går det i dybden av optimal ergonomi på grunn av at de to øverste trinnene er vendt på høykant – så her kan man manøvre seg på et ben om man vil. Andre detaljer å nevne er at den har kraftige hengsler og har malerkrok på hver side av stigen. Tenk hvor mye du kan utrette med denne gardintrappen. Passer også godt til interiør! Vekten ligger rundt 6,5 kg.

Kan kjøpes hos: p-lindberg.no

Gardintrapp, 5 trinn

Gardintrapp, 5 trinnVil du derimot ha en 5-trinns gardintrapp som ikke er av tre, så går du bare videre i serien av galvanisert stål og får samme funksjonene og hjelpen med denne. Forskjellen er selvfølgelig utseendet, men handy er det fremdeles! Den veier kun 4,5 kg og er noe lettere enn sin motpart av tre, og er generelt til allmenn bruk både innendørs og utendørs.

Kan kjøpes hos: byggmax.no

Gardintrapp, 5 trinn, aluminium

Gardintrapp, 5 trinn, aluminiumDenne gardintrappen er nok den sorte får i gjengen. Den er laget av aluminium, og ikke av stål som de andre. Aluminium gir større kvalitet og holder derfor lenger. Den mangler også den høye buen som gardintrappene av stål. Den har en høyde på 108 cm, har trinn i 80 mm dybde og en vekt på 5,1.

Kan kjøpes hos: p-lindberg.no

4/5 - (2 votes)

Skriv en kommentar