Barn

Reima vinterdress – Tilbud & Salg

reima vinterdress tilbud

Gode tilbud på Reima vinterdresser

Reima har laget klær for små og store, i full bevegelse både innendørs og utendørs, siden 1944. De insisterer på god kvalitet, slik at barn i alle aldre kan oppleve gleden ved å røre på seg – uansett vær. Her kikker vi nærmere på noen gode tilbud på vinterdressene deres.

Se video om Reima Kidventure

Vinterdress til baby Lumikko

Dette er en søt vinterdress til babyer. Den er laget av vind- og vanntette materialer, men puster allikevel. Den er selvfølgelig funksjonell som alt annet Reima lager, og det trengs overhodet ikke noe tilbehør. Nederst på buksebena og ermene er det en overbrett, og dressen kommer komplett med innebygd hette. De to lange glidelåsene gjør den enkel å ta både på og av.

Se bilder og tilbud

 

Reimatec® vinterdress Copenhagen

Denne dressen er fullstendig vann- og vindtett, og passer perfekt til kaldt vær. Den passer til småbarn, og fås i størrelsene 74-98. I tillegg kan du velge mellom flere forskjellige farger. Den har to lange glidelåser som gjør den enkel å ta på og av, og har ekstra polstring i setepartiet. Reima har også tenkt på sikkerheten, og har utstyrt vinterdressen med refleksdetaljer. I tillegg er hetta avtakbar og festet med trykknapper. Dette gjør at den løsner lett hvis den skulle hekte seg fast i noe.

Se bilder og tilbud

 

Reimatec® vinterdress Loska

Dette er en perfekt vinterdress, og passer til småbarn i størrelsene 74-98. Den er vind- og vanntett, og har overteipede vanntette hovedsømmer. Allikevel puster materialet, og det glatte fôret gjør at den er behagelig å ha på seg. Den er utstyrt med refleksdetaljer og en sikker, avtakbar hette. De lange glidelåsene gjør den enkel å kle på og av, og den ekstra polstringen i setepartiet sikrer lang og varm lek i snøen.

Se bilder og tilbud

 

Reimatec® vinterdress Kuusamo

Denne vinterdressen er fullstendig vanntett, og har alle sømmene teipet vanntette. Størrelsene varierer fra 92 til 128 – og kan reguleres i midjen ved behov. Det glatte polyesterfôret gjør at den er behagelig å ha på, og hetten er både avtakbar og sikker. Den har to glidelåslommer, samt en lomme med trykknapper til ReimaGO®-sensoren. ReimaGo® er en kombinasjon av en aktivitetssensor, app, værbestandig tøy og aktive barn, og selges separat. Du kan lese mer om ReimaGo® på deres hjemmeside.

Se bilder og tilbud

 

Reimatec® vinterdress Otsamo

Dressen har alle sømmene teipet vanntette, således at hele dressen fremstår fullstendig vanntett. Den er dessuten praktisk og ekstremt slitesterk, og passer derfor til alle aktive barn. Dressen er laget i pustende materiale, og holder barnet tørt og varmt. Den har regulering nederst på buksebena, og kan reguleres i midjen etter behov. Den er utstyrt med refleksdetaljer samt en lomme til ReimGo®-sensoren. Den kan du lese mer om på Reimas hjemmeside.

Se bilder og tilbud

 

Reimatec® Kiddo vinterdress Snowy

Dette er en særdeles populær modell, og er laget i vind- og vanntette materiale. Den er smussavvisende, og alle sømmene er teipet vanntette. Dressen er også utstyrt med forsterkninger i baken, på knærne og nederst på buksebeina. Den har en hette festet med trykknapper, som løsnes enkelt hvis den skulle hekte seg fast i noe. Derutover har den flotte refleksdetaljer og et justerbart midjeparti. Her kan du la barnet boltre seg i all slags vær.

Se bilder og tilbud

 

4/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar