Hage

Utepeis inspirasjon

utepeis inspirasjon

Har du tenkt at hagen eller terrassen mangler noe? Hva med en utepeis? Det vil helt sikkert være med til å skape ekstra hygge en sen sommerkveld. Det finnes et utall av utepeiser med forskjellige former, størrelser og egenskaper. Nedenfor har vi samlet sammen noen varianter, slik at du kan kose deg og få inspirasjon til hyggelige utekvelder.


Utepeis XL 170cm Espegard

Utepeis XL 170cm Espegard

Her har vi en utepeis som virkelig innbyr til kos utendørs. Espegard Utepeis er funksjonell, stilfull, høy og varm. Den kan både brukes som allminnelig peis, eller som velfungerende grill. Som noe helt spesielt har du her også mulighet til å røyke mat i toppen. Den står på sokkel, og leveres med grillrist og gnistfangere.

Les mer og se pris her


Utepeis Harmony Ø47cm med gnistfanger

Utepeis Harmony Ø47cm med gnistfanger

De formede benene på denne utepeisen er med til å gi den et elegant og romantisk uttrykk. Gnistfangeren er selve lokket, og hindrer store gnister i å fly rundt. Den kommer med en stakestang med to kroker i enden, slik at det lett å løfte av lokket, og dytte rundt på vedkubbene.

Les mer og se pris her


Høllen utepeis

Høllen utepeis

Med denne utepeisen er du sikret god trekk. Den kommer med en god bunnrist og elegante gnistfjernere på siden. Dette er en utepeis som passer perfekt til hagen, på tunet, hytta eller ute på gårdsplassen. Peisen er laget av pulverlakkert metall.

Les mer og se pris her


Trysnes utepeis

Trysnes utepeis

Trysnes utepeis er en flott pulverlakkert metallpeis. Den har gnistfangere rundt hele bålflaten, noe som gjør at det er fritt innsyn til bålet uansett hvor du sitter henne. Utepeisen passer perfekt ute i hagen, og vil kaste et varmt lys rundt i alle retninger. Leveres med stakepinne.

Les mer og se pris her


Kragerø utepeis

Kragerø utepeis

Kragerø utepeis er nesten en meter høy, og står like fint for seg selv ute på tunet, eller som midtpunkt for familien og venner på terrassen. Uansett hvor du plasserer den, vil den være en garanti for ekstra hyggelige og koselige kvelder. Gnistfangerne er plassert hele veien rundt bålflaten, og sikrer alle et fritt innsyn til flammene.

Les mer og se pris her


Vassøy utepeis

Vassøy utepeis

Her har vi en sann liten designerperle. Den elegante utepeisen i svartlakkert stål, har en høy skorsten, som er med til å føre bållukten vekk. Peisen er 120 cm høy, og er med til å legge alt til rette for en fantastisk sommerkveld. Har du lyst på utendørs peiskos om vinteren, kan du selvfølgelig også bruke den da.

Les mer og se pris her

2.8/5 - (4 votes)

Skriv en kommentar