Fritid

BCAA – Hva er det? (guide)

bcaa guide

BCAA er et kosttilskudd som har blitt ekstremt populært blant alle som dyrker sport, uansett om du vil oppbygge en større muskelmasse eller forbedre kondisjonen. Det er et konsentrert proteintilskudd, men i motsetning til for eksempel whey-proteinpulver, er BCAA en veldig kalorilett måte å innta de aller mest anabole aminosyrene på.


Best pris på BCAA?

Se gode tilbud hos Bodylab.no


Hva er BCAA?

BCAA står for ”Branch Chained Amino Acids”, og er en sammensetning av 3 forskjellige aminosyrer: Leucin, Isoleucin og Valin. Disse tre aminosyrene utgjør hele 30 % av aminosyrene i våre muskelvev. Derfor er BCAA ekstremt viktig i forhold til muskelproteinsyntesen, som er den prosessen som skjer når kroppen oppbygger nyt muskelvev.

Heldigvis er det ingen bivirkninger knyttet til kosttilskuddet – det anbefales dog ikke at gravide eller ammende kvinner bruker det.

Vi har samlet noen gode tilbud på BCAA av høy kvalitet, så les med her og se de beste tilbudene!

BCAA + L-Glutamin 500 gram med Cola-smak

BCAA + L-Glutamin 500 gram med Cola-smakDet er ikke uten grunn at dette er en bestselger i hele verden. Pulveret løser seg utrolig fort opp i vann på grunn av den høye kvaliteten av super-mikroniserte BCAA aminosyrer. Hver dose du tar inneholder 6000 mg mikroionisert BCAA + 3000 mg L-Glutamin, og du kan forvente flere fordeler med 100 % rent BCAA + L-Glutamin:

 • Det underbygger muskelvekst
 • Reparerer muskelceller
 • Gir forbedret restitusjon

Alle seriøse idrettsutøvere vet hvor viktig det er å benytte alle næringstekniske hjelpemidler for å motvirke nedbrytning av muskulatur og immunforsvar. Her får du virkelig hjelp til å hente deg inn igjen etter en hard treningsøkt, med positiv restitusjon som resultat.

Les mer om BCAA + L-Glutamin 500 gram med Cola-smak, og se prisen hos kost1.no

NOCCO BCAA, 330ml

NOCCO har her laget en aminosyredrikk med utrolige oppfriskende smaker. Du kan velge og benytte den som en tørsteslukker i hverdagen, eller i forbindelse med trening. Den er uansett effektiv, og har flere fordeler. Blant annet:

 • Forbedrer restitusjon og muskelreparasjon
 • Inneholder forgrenede aminosyrer
 • Sukker og kalorifri

Det er lett å forstå hvorfor denne ferdigblandede drikken har tatt fitnessbransjen med storm. Drikken har flere forskjellige utrolige gode smaker, og passer perfekt til en aktiv livsstil.

Les mer om NOCCO BCAA, og se prisen hos gymgrossisten.no

HealthyCo AminoPro BCAA Powder Pear

HealthyCo AminoPro BCAA Powder PearDette er en utrolig velsmakende drikk med forgrende aminosyrer. De forgrenede aminosyrene er med til å stimulere proteinsyntese og fremmer muskelbygging. Utover en herlig pæresmak, finner du flere fordeler ved denne drikken:

 • Den er sukkerfri
 • Forbedrer restitusjon
 • Forfriskende

HealthyCo AminoPro BCAA Powder Pear inntas 2 ganger om dagen. Du kan selv velge om du vil drikke det mellom måltidene, eller om du inntar det i forbindelse med treningen.

Les mer om HealthyCo AminoPro BCAA Powder Pear, og se prisen hos extremefitness.no

MAMMUT BCAA XXL

MAMMUT BCAA XXLHvis du er lei av kosttilskudd i drikkeform, så er dette noe for deg. MAMMUT BCAA XXL er rett og slett høykonsentrert BCAA i tablettform, og er dessuten 100 % vegansk og uten gelatin. Noen av fordelene ved å ta MAMMUT BCAA XXL er:

 • Økt muskelvekst
 • Raskere restitusjon
 • Hele 5736 mg konsentrert BCAA per porsjon

Den anbefalte doseringen er 6 tabletter hver dag, og spesielt rett før trening. Det er her tablettene fungerer mest effektivt, fordi styrketrening spesielt stimulerer proteinsyntesen i musklene.

Les mer om MAMMUT BCAA XXL her, og se prisen hos kost1.no

BCAA Hardcore 264 g

BCAA Hardcore 264 gBCAA Hardcore er uten tvil et av de aller mest populære kosttilskuddene som finnes. Det inneholder forgrende aminosyrer i fri form, i tillegg til at det er tilsatt ekstra L-Glutamin! Fordeler ved BCAA Hardcore er blant annet:

 • Motvirker muskelnedbrytelse
 • Stimulerer muskeltilvekst
 • Finnes i flere gode smaker

Med denne pakken får du 3 stykker BCAA Hardcore for muskelbygging og vevsreparasjon. BCAA Hardcore er laget av de aller beste råvarene, og har en fantastisk oppiggende effekt – både mentalt og fysisk.

Les mer om BCAA Hardcore, og se prisen hos gymgrossisten.no

OLIMP BCAA 300 STK x 1290 mg

OLIMP BCAA 300 STK x 1290 mgBCAA står for branched-chain amino acids, og OLIMP BCAA MEGA CAPS kan ses som et supplement til L-Isoleucin, L-Leucin og L-Valin. BCAA er essensielle ingredienser som tilføyes gjennom kostholdet, fordi kroppen rett og slett ikke er i stand til å produsere dem. Fordeler ved OLIMP BCAA er blant annet:

 • Begrensning av nedbrytningen av muskelaturen
 • Øker gjenoppbyggingen av proteiner
 • Øker nivået av nitrogen i kroppen

Hvis du er fysisk aktiv, så øker behovet ditt for BCAA – og hvis du tar OLIMP BCAA 2-4 ganger daglig, er du godt rustet for en aktiv hverdag.

Les mer om OLIMP BCAA, og se prisen på kost1.no

SWEDISH SUPPLEMENTS BCCA Engine 4:1:1

SWEDISH SUPPLEMENTS BCCA Engine 4:1:1Swedish Supplements er eksperter på kosttilskudd, og har her produsert et friskt og leskende aminosyretilskudd. Med dette produktet kan du få flere fordeler:

 • Forgrende aminosyrer i forholdet 4:1:1
 • Optimert proteinsyntese
 • Fremming av restitusjon

BCAA Engine 4:1:1 er et ytterst velsmakende og velbalansert aminosyretilskudd man faktisk gleder seg til å drikke. Frisk hylleblomst er både friskt og innovativt!

Les mer om BCAA Engine 4:1:1, og se prisen hos extremefitness.no

BCAA Nano

BCAA NanoHvis du vil ha det beste basert på det nyeste innenfor teknologi, så er dette noe for deg. Her er det brukt NANO-SYN- teknologi som gir deg 5 ganger raskere og mer effektivt opptak. Men det er flere fordeler, blant annet:

 • Inneholder premium grad vegan BCAA med null sukker, fett eller fargestoffer
 • BCAA av aller høyeste kvalitet
 • Smaker som er laget og testet av smakseksperter

Dette er en toppmoderne BCAA, og er med til å bane vei inn mot fremtidens kosttilskudd. Som en ekstra bonus, så får du nå også en unik, håndlaget måleskje av bjørketre i hver pakke.

Les mer om BCAA Nano, og se prisen hos extremefitness.no

Fairing BCAA Xpand 400 g

Fairing BCAA Xpand 400 gDette er et særdeles velsmakende kosttilskudd med forgrenede aminosyrer og viktige elektrolytter. Her finnes det ikke noe fett eller karbohydrater, og kosttilskuddet kommer i to friske smaker. Med BCAA Xpand får du:

 • Hjelper til en positiv restitusjon
 • Øker muskeloppbyggingen
 • Passer til alle idretter

BCAA passer perfekt for all sport, uansett om du vil bygge en større muskelmasse, eller om du er ute etter bedre utholdenhet. Med BCAA Xpand effektiviseres treningseffekten uansett.

Les mer om BCAA Xpand, og se prisen på extremefitness.no

5/5 - (2 votes)