Fritid

Ølsmaking

ølsmaking

Hvis du liker øl, er ølsmaking en fantastisk opplevelse. Her får du muligheten til å nyte de edle dråper med alle sansene. Her skal det nemlig luktes, smakes, høres, føles og ses. Ølsmaking gir deg et innblikk i en verden du normalt ikke kommer til. Du får smake øl som du sjeldent finner på hyllene i butikken, og høre eksperter snakke om ølets reise fra humle og malt, til glasset foran deg. Du vil få mulighet til å smake på spesialøl, klassiske sesongøl, og øl for virkelig ølentusiaster.

Så unn deg selv, en venn eller begge deler enn skikkellig ølsmakingsopplevelse. Etter ølsmakingen vil du vite mye mer om de forskjellige øltypene, og kanskje også ha funnet ut av hvilken type som er din favoritt?

Ølsmaking i Oslo

ølsmaking oslo

Ølakademiet i Oslo lukker både dører og øl opp for deg. Her får du mulighet til å høre de beste kurslederne i landet øse ut av sin visdom, og dele sin entusiasme for øl med deg. Dette er en gylden mulighet til å smake kvalitetsøl – mange av dem!

Kurs i ølbrygging i Oslo

Kurs i ølbrygging i Oslo

Her kan du virkelig få økt kunnskap om kunsten å brygge øl. Ølakademiet i Oslo inviterer deg og dere innenfor, slik at du kan få innblikk i bryggingsprosessen. Du får her muligheten til å skape din egen lille tvist i en ellers så komplisert bryggingsprosess. Dette er det perfekte utgangspunktet for en fremtidig karriere som  ølbrygger!

Ølvandring i Tromsø

Ølvandring i Tromsø

Studenterbyen Tromsø har alt du trenger for en god ølopplevelse. Du eller dere får en erfaren guide, som tar dere med på en historisk og severdig tur gjennom byen. Her besøker dere blant annet kirker, puber og ølbutikker. Men viktigst av alt, så blir det servert Arktisk  tapas og Arktisk lokaløl i hyggelige og maritime omgivelser.

Ølvandring med Oslo Food Tours

Ølvandring med Oslo Food Tours

Dette er en skikkelig stilfull tur rundt i Oslos hippe Grünerløkka. Her besøker du mikrobryggerier og nyter ølsmaking, mens du får høre anekdoter om området. Du får utvidet kunnskap om øl og ølbrygging, mens du omgis av Grünerløkkas særlige atmosfære.

Ølsmaking og omvisning på 7 Fjell Bryggeri

Ølsmaking og omvisning på 7 Fjell Bryggeri

Siden Hansa startet i 1891, har det vært ganske stille i Bergen, når det kommer til ølfronten. Fjell Bryggeri er faktisk det første bryggeri som har åpnet i Bergen siden den gang, og her åpner de opp for en totimers ølsmakingsopplevelse, hvor hver øl gjemmer på sin historie.

Ølsmaking og omvisning på Grünerløkka Brygghus

Ølsmaking og omvisning på Grünerløkka Brygghus

Grünerløkka Bryggeri ble åpnet i 2013, men har allerede blitt et av de store håndverksbryggeriene i Oslo. Her får du muligheten til å smake på 5 forskjellige øl med en hyggelig omvisning rundt på dette 1000-liters-bryggeriet.

Ølsmaking som den perfekte gave

Det er alltid fantastisk når man får brukt alle sansene sine. Og det gjør man nemlig ved en ølsmakingsopplevelse. Det er den perfekte gaveideen til en som har det meste, og som har et snev av interesse for øl. For øl er ikke bare øl, og det vet folkene bak ølsmakingsopplevelsene. Deres store mål, er å formidle deres kjærlighet for, og viten om øl. Det er en opplevelse for livet, som du kan gi og dele med en du virkelig er glad i.

Man blir virkelig glad og i godt humør når man kan dele, eller være sammen om, en slik ølsmakingsopplevelse!

5/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar