Bolig

Mat levert på døren

mat levert på døren

Det er ikke lenger kun flybilletter, elektronikk og klær vi kjøper på nettet. Nå handler vi faktisk alt på nettet. Det inkluderer også mat, selvfølgelig. I dag er det mange ulike leverandører som tilbyr å kjøre maten hjem til deg, slik at du bekymrer deg om alt annet enn å handle inn i butikken på vei hjem fra jobb.

Nedenfor har vi kikket på tre helt forskjellige tjenester som alle kan levere maten hjem til deg. Men det er også nesten det eneste de har til felles. Se selv nedenfor og bli klokere på noen av de mange fordelene mathandel på nettet kan gi deg og din familie. Her er det helt sikkert massevis av både penger og tid å spare!

Nettmat.no – få 40 % rab att på din første levering!

Med nettmat.no får du det akkurat slik du vil ha det.  Som utgangspunkt velger man bare den boksen eller menyen man gjerne vil ha, og så får man det levert på døren. Men hos nettmat.no kan du også helt valgfritt gjøre endringer i menyen, slik at den passer perfekt for deg.

  • Over 60 spennende tilleggsprodukter å velge mellom
  • Matkasser for veganere, familier og enslige
  • Mulighet for å endre i menyen uansett hvilken matkasse man velger

Det har aldri vært enklere å få levert smakfull, spennende og rask mat på døren. Som sagt, så kan du selvfølgelig sammensette dine egne menyer. Men ellers så kan du glede deg til fantastiske menyer satt sammen av kokkene fra nettmat.no.

Les mer og se prisen hos Nettmat.no.

Matsmart.com – få rabatter på opp til 90%!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Matsmart Norge (@matsmartnorge) den

Matsmart.com sitt motto er ”Lenge leve maten!” – og det mener de. Hos Matsmart selger de mat og andre varer som ellers hadde blitt kastet på grunn av korte salgsdatoer, forpakningsbytter med mer. På flere av disse varene kan du i tillegg få opp mot 90% i rabatt!

  • Kupp på hele esker
  • Alt fra mat til undertøy
  • Massevis av økologiske varer

Matsmart.com har et gedigent og variert utvalg av produkter. Her kan du finne skjønnhetsprodukter, helsekost og undertøy, bare for å nevne noe. I tillegg har de et godt utvalg av gluten- og laktosefrie produkter. Her er det altså noe for alle, og massevis av penger å spare.

Les mer og se pris hos Matsmart.no.

Cakeiteasy.no – ta bakeren med hjem!

Dette er løsningen for alle som bare har et lite snev av en søt tann. Med cakeiteasy.no får du nemlig bakeren rett hjem til deg – til nøyaktig samme pris som hos bakeren. Her er det ingen tilleggsgebyr for frakt.

  • Kaker fra kun de aller beste kakebakerne
  • Du kan fritt velge mellom å hente kakene i butikken eller få dem levert på døren
  • Også mulig å sende flere kaker til flere steder

Cakeiteasy.no er ikke kun for privatkunder, men også for bedrifter. Hvis du lager en bedriftskonto, så kan du få en avtale om å automatisere bursdagskakene på kontoret, slik at du eller sjefen ikke lenger behøver å bekymre dere om å huske å få bestilt søtsaker til bursdagsfeiringen på kontoret. En kake blir det alltid satt pris på!

Les mer om og se pris hos Cakeiteasy.no.

5/5 - (1 vote)