Bolig

Sautepanne – Guide og Test

sautepanne test guide

En sautepanne er uunnværlig for alle matglade kokker, uansett om du er profesjonell eller amatør. Pannen har høye sider, slik at du enkelt kan håndtere gryten uten at maten velter ut over kanten. En sautépanne setter deg kort fortalt i stand til å steke eller koke noe ved høy varme med kraftig omrysting.

Nedenfor har vi samlet noen virkelig gode tilbud på supre sautepanner, så les med her, og finn sautepannen for deg!

Scanpan Sauteringspanne Maitré – eleganse og funksjon i ett!

Scanpan Sauteringspanne MaitréHvis du er på utkikk etter noe som både er stilrent og som er med til å hjelpe deg med å lage gode sauser, så er denne sautepannen helt perfekt for deg. Her finnes ingen skarpe kanter, og du kan enkelt røre og vispe uten å skrape deg selv opp.

 • Rustfritt 18/10 stål og kobberbelegning
 • Rommer 1,8 liter
 • Ingen skarpe kanter

Det er ikke alle sautepanner som gjør seg på kjøkkenbordet, men Scanpan sauteringspane Maitré ser fantastisk ut på bordet på grunn av den flotte kobberbelegningen.

Les mer om Scanpan sauteringspane Maitré, og finn det beste tilbudet hos Bakerenogkokken.no.

M’Stone 3 Sautépanne – en fantastisk non-stickpanne!

M’Stone 3 SautépanneNår man lager saus, så kan det ofte være et problem for alle hobbykokker der ute, at sausen brenner seg. Med en brent saus, kan hele måltidet nesten være ødelagt. Da kan det være greit med en sautépanne i «non-stick» – og det har denne pannen.

 • Bredde/diameter på 20 cm
 • Rustfritt stål og aluminium
 • Volum på 190 cl

Med denne sautepannen fra Mauviel kan du trygt begynne å lage sausen over induksjonsplaten din der hjemme. Med den stilrene formen og svarte ytterflaten ser den i tillegg godt ut på kjøkkenet mens du lager maten.

Les mer om M’Stone 3 Sautépanne, og finn det beste tilbudet på Kitchentime.no.

Culimat Mathias Dahlgren Sauteuse 5 – luksus til en billig penge!

Culimat Mathias Dahlgren Sauteuse 5Med denne sautegryten kan du lage fantastiske risretter eller herlige sauser på hvilken varmekilde som helst. Den har en 3,5 mm tykk kjerne i hele fem lag, noe som gir en jevn varmefordeling.

 • Volum på hele 4,5 liter
 • Punktsveiset håndtak
 • Japansk kvalitetsstål

Japanerne har alltid visst hvordan man koker ris, og at pannen er laget av stål fra japan, kan man kun ta som et tegn på kvalitet. I tillegg har de tenkt på hygienen. For her finner du ingen nagler på innsiden hvor bakterier og sausrester kan sette seg fast. Håndtaket er nemlig punktsveiset.

Les mer om Culimat Mathias Dahlgren Sateuse 5, og finn det beste tilbudet på Bakerenogkokken.no.

Impact Plus sautépanne – non-stick med lokk!

Impact Plus sautépanneDet er ikke alltid at en sautépanne kommer med lokk. Ofte blir man nødt til å improvisere litt, og finne et lokk fra en annen gryte, hvis man for eksempel har tenkt seg å koke ris. Men heldigvis har Bialetti tenkt på det med denne pannen.

 • Svart sautepanne med lokk og non-stick
 • 28 cm i diameter
 • Materialet er i lett aluminium

Med en non-stickpanne får du også gleden av en lettere oppvask, siden det ikke er så lett for sausrestene å sette seg fast i bunnen. En enkel og funksjonell sautépane med flere ulike bruksmåter.

Les mer om Impact Plus Sautépanne, og finn det beste tilbudet hos Kitchentime.no.

Demeyere Intense Sauteuse – alle kokkers beste venn!

Demeyere Intense SauteuseDemeyere er et merke som de aller fleste som er interessert i matlaging kjenner til. Både amatører og profesjonelle, og det er det en grunn til: Demeyere lager nemlig alltid sine produkter med en god porsjon lidenskap, og tenker alltid nøye over hvordan produktene behandler råvarene – som de så gjør helt perfekt.

 • Rustfritt stål 18/110 med Silvinox®
 • Støpte og sveisede håndtak i rustfritt stål
 • Perfekt hellekant

Med denne sautepannen er du sikret en perfekt varmefordeling, på grunn av de fem forskjellige lagene i stålet. Håndtakene er sveiset med tanke på hygienen. Her finnes det nemlig ingen nagler på innsiden, noe som sikrer at det er enkelt å få pannen helt ren når den vaskes opp.

Les mer om Demeyere Intense Sauteuse, og finn det beste tilbudet hos Bakerenogkokken.no

De Buyer Kobbersauteuse Prima Matera – eksklusivitet i panneform!

De Buyer KobbersauteuseHvis du er på jakt etter noe eksklusivt innenfor gryteverdenen, så er det en god idé å starte med produkter fra de Buyer. Matera-serien er en kokekarserie med panner og gryter av hele 90% kobber og 10% rustfritt stål.

 • Magnetisk bunnflate som sørger for at pannen også fungerer på induksjonsvarme
 • Høyglanset kobber utvendig
 • Håndtak som holder seg kaldt av rustfritt stål

Kobberet er med til å gjøre denne pannen utrolig vakker, men det har også en funksjon. Kobberet har nemlig en unik varmeledende egenskap, og denne panne fordeler derfor varmen helt jevnt. Innvendig finner du det rustfrie stålet, som er perfekt til oppbevaring av maten, og som gjør det enklere å vaske pannen etterpå.

Les mer om De Buyer Kobbersauteuse, og finn det beste tilbudet hos Bakerenogkokken.no.

Fissler Original Pro Sauteuse – profesjonalitet og funksjonalitet!

Fissler Original Pro SauteuseHvis du er lei av at sausen brenner på, så kan denne sautepannen være noe for deg. Kokkene tyr gjerne til denne pannen, rett og slett fordi den har en tykk bunn som sprer varmen godt, og som samtidig reduserer sjansene for at sausene brenner på.

 • Kan brukes på alle varmekilder
 • Måleskala på innsiden
 • Håndtak som holder seg kaldt

En annen fordel med en panne i tykk og kraftig rustfritt stål, er at den også er energisparende. Ikke minst – den tåler både ovn og oppvaskmaskin. Så her er det bare å komme i gang med gryten fra Fissler – det er uansett ikke mye som ser flottere ut på komfyren!

Les mer om Fissler Original Sauteuse, og finn det beste tilbudet hos Bakerenogkokken.no.

5/5 - (1 vote)