Bolig

Hay barstoler – Inspirasjon

Hay barstol inspirasjon: Siden 2002 har Hay levert moderne kvalitetsmøbler i lekkert design til overkommelige priser.  Hay utvikler ustanselig nye produkter med nye materialer og teknologi, og det er nettopp derfor Hay er og forblir et utrolig spennende navn i designverdenen, ikke bare i skandinavia, men også i resten av verden.

Hay designer mange ulike produkter, men her har vi valgt å fokusere på noen av de flotte barstolene de har designet. Ved kjøp av en Hay barstol, så er du sikret en stol av aller beste kvalitet, i tillegg til noe av det aller ypperste dansk design har å by på. Eksemplene nedenfor er noen av de aller flotteste og mest populære fra Hay, og vi er helt sikre på at du finner akkurat den barstolen som passer perfekt for deg og ditt hjem blant de utvalgte. Under hver beskrivelse finner du dessuten en lenke til en forhandler med det beste tilbudet, så les med videre!


Cornet Hay Barstol – dansk design i superklassen!

Cornet Hay Barstol Denne barstolen er både klassisk og innovativ på én gang. Ved første øyekast ser den helt stilren og elegant ut, men når man kikker nærmere, legger man merke til den innovative stålrørteknikken under setet.

Andre egenskaper, er blant annet at

 • Barstolen fås i to ulike høyder
 • Du kan velge mellom tre ulike seter
 • Det er fritt valg mellom 3 forskjellige baser

Setet er av tre, noe som skaper en flott kontrast til understellet i stål. Men du kan også selv sette ditt personlige preg på designet, og sette sammen stolen med forskjellige farger på både setet og basen.

Les mer om Cornet Barstol fra Hay, og se prisen hos Lunehjem.no.


Hay Barstol Soft Edge30 – klassiker til god pris!

Hay Barstol Soft Edge30Denne barstolen fra Hay heter Soft Edge. Den har nemlig myke og avrundede kanter, som er en ren invitasjon fra stolens side om at du skal ta plass. Og med sin bredere bunn, gir den i tillegg et flott industrielt og rått look.

 • Soft Edge30 er designet av Iskos-Berlin for Hay
 • Normal høyde er 65 cm – kan fås opp i 75 cm ved forespørsel
 • Fås i forskjellige farger

Du kan selv velge om du vil ha et svart eller trefarget sete, og den pulverlakkerte basen fås i tre forskjellige varianter: rød, hvit eller svart.

Les mer om Soft Edge30, og se prisen hos Lunehjem.no.


Hee Hay Barstol Black – stolen som også tåler å stå litt ute!

Hee Hay Barstol BlackDet er ikke alle designperler som tåler å stå ute. Men skulle du få lyst til å sitte litt utenfor, så er det ingen grunn til å ikke ta denne stolen med ut. Den er laget i galvanisert stål, og har et gjennomført design med svarte, smale stålstenger.

 • Sittehøyde 65 cm
 • Tåler å stå ute en sommersdag
 • Lett design

Denne stolen gir deg dessuten muligheten til å sitte litt høyere, hvis du har lyst til det. Den kan nemlig bestilles i 75 cm høyde.

Les mer om Hee Barstol Black, og se prisen hos Lunehjem.no.


Les også:

Hay sofa


Fler barstoler


Mater Barstol – den nye danske klassikeren!

Mater BarstolDet er arkitektduoen SpaceCopenhagen som står bak denne barstolen, og den regnes allerede som en ny klassiker i den allerede imponerende danske samling av designklassikere.

Mater har dessuten

 • Tre som er FSC-sertifisert
 • Polstring av ekte lær
 • En stilren og organisk form

Det svarte skinnsetet og en vidunderlig mørk farge fra røkt eiketre, sender et tydelig signal om at eieren har sans for godt design. Den er dessuten brukervennlig både for kommersiell bruk og som et flott møbel privat.

Les mer om Mater Barstol, og se prisen hos Lunehjem.no.


AAS 32 White Barstol – fantastisk å sitte på!

AAS 32 White BarstolOfte kan en barstol være en smule ubehagelig å sitte på. Man blir i hvert fall ofte nødt til å skifte ut barstolen med noe bløtere. Det behøver du dog likevel ikke med denne stolen fra Hay.

Stolen har

 • Et hvitt skall av polypropylene
 • Base i såpevasket eik
 • Sittehøyde på 75 cm

AAC står for ”About a Chair”, og denne stolen er i samme serie som den utrolig populære AAC 22-stolen.

Les mer om AAC 32, og se prisen hos hviit.no.


Fiber Barstol TUBE fra Muuto – frihet på en stol!

Fiber Barstol TUBE fra MuutoEn barstol er ikke bare en barstol. Spesielt setet er altavgjørende for om stolen er verdt å tilbringe tid på i det hele tatt. Men på denne uformelle og moderne barstolen fra Muuto, får du en sittende frihet til å bevege deg rundt på stolen som du ønsker, takket være det nærmest svevende setet.

 • Stolen er designet av Iskos-Berlin
 • Materialet er av plastblanding i skallet
 • Base i pulverlakkert stål

Stolen er utrolig lett i sitt utseende, og tar derfor utrolig liten plass der hvor du vil ha den. Syns du det er litt trangt på kjøkkenet, så kan dette være den perfekte stolen for deg.

Les mer om Fiber Barstol TUBE, og se prisen hos Lunehjem.no

5/5 - (1 vote)