Bolig

Benk til spisebord

Inspirasjon: Benk til spisebord.

Det kan være flere forskjellige fordeler ved å ha en benk ved spisebordet i stedet for stoler. For det første kan det være plassbesparende og mer funksjonelt, spesielt hvis man har liten plass. Det kan dessuten være med til å få spiserommet til å se mer ryddig og helhetlig ut, enn hvis det står flere elementer rundt spisebordet. En benk  til spisebord kan rett og slett være med på å skape et samlende uttrykk rundt bordet. Hvis du er så heldig å få litt tid for deg selv, så er det bare å legge seg godt til rette med puter og en god bok. Hvis du bytter ut stolene med en benk eller to, så vil du fort oppdage at det finnes mange muligheter for hygge rundt spisebordet.

Men en benk til spisebord er selvfølgelig ikke bare en benk. Akkurat som med alle andre møbler i hjemmet, så skal det overveies hvilken modell som passer best i resten av hjemmets innredning. Og hvem er det som skal sitte på den? Er det mest for barna, eller skal mormor og bestefar også kunne sitte godt på den?

Her har vi samlet noen benker som alle passer perfekt til spisebordet, så vel som andre steder i hjemmet.

Les med her, bli inspirert, og finn de beste tilbudene på gode benker til spisebordet her!


Luna Benk Natur/ Svart Bøk – elegant design fra Bloomingville

Luna Benk Natur/ Svart Bøk – elegant design fra BloomingvilleInnred hjemmet ditt med en elegant benk i bøk fra Bloomingville. Benken er en meter bred, og er perfekt for to mennesker som gjerne vil sitte litt tett sammen.

Benken er dessuten:

 • 43 cm høy
 • Har en dybde på 30 cm
 • Tilgjengelig i både naturlig farge eller i svart bøk

Med de to forskjellige valgmulighetene i farger, har du alle tiders mulighet for å finne utgaven som passer perfekt til ditt hjem.

Les mer om Bloomingvilles Luna-benk, og se prisen hos confidentliving.no.


KITO Sittebenk til spisebord

KITO SittebenkMed denne benken på hele 180 cm får du god plass, enten om du sitter alene eller sammen med din utkårede. Legg på et par puter og et teppe, så har du lagt alt til rette for en hyggestund alene med en god kopp te og en god bok. Ytterligere spesifikasjoner:

 • Sete i hvitpigmentert eik
 • Understell i svart, antikkslitt metall
 • Spar hele 1100 kroner!

Sammensetningen av hvitpigmentert eik og det antikkslitte understellet, gir benken et både dynamisk og retropreget utseende.

Les mer om Kito Sittebenk, og se prisen hos furniturebox.no.


Georg Benk i eik

Georg Benk i eikSkagerak har alltid stått for godt design, og denne benken er intet unntak. Den er designet av Christina Liljenberg Halstrøm, og er dansk design på sitt ypperste.

Med denne benken får du:

 • Flere sitteplasser
 • Inklusiv pute
 • Dansk design i eik

Den myke puten i ull gjør at du får lyst til å sitte i denne benken lenge. Som en ekstra detalj, holdes puten på plass ved hjelp av et flott lærsnøre.

Les mer om Georg benk, og se prisen hos hviit.no.


Copenhagen Deux 210 Benk til spisebord – høyteknologisk design fra Hay!

Copenhagen Deux 210 Benk – høyteknologisk design fra Hay!Hay har etter hvert blitt særdeles populært. Ikke bare i fødelandet Danmark, men også her i Norge og ellers i verden. Denne benken fås i tre forskjellige størrelser, og kan ellers tilby

 • Høyteknologisk nanoplate som sitteplate
 • Anti-fingeravtrykk
 • Elegant dansk design

Den høyteknologiske sitteplaten har en sterk og matt overflate. Den er ikke bare slitesterk, men utrolig lett å holde og gjøre ren. Selv om den er robust, så har den en myk touch som finnish. Benken er dessuten en del av en større serie, så her har du alle muligheter til å utvide sitteplassen med flere elementer, som spisebord, salongbord og benker i flere forskjellige størrelser og farger.

Les mer om Copenhagen Deux-benken fra Hay, og se prisen hos lunehjem.no.

Les også:

Hay stol


Muubs – Benk One 180 cm – kan benyttes inne og ute!

Muubs – Benk One 180 cm – kan benyttes inne og ute!Det er noe spesielt med en benk i teak. Materialet gir en følelse av tidløshet, samtidig som den kan være moderne, som denne benken selvsagt er. Det er en nydelig benk til spisebord med flere bruksmuligheter. Benken er dessuten:

 • 180 cm bred
 • Solid dyp sitteplate på 40 cm
 • Både benk og skjenk

En annen fordel med en benk i teak, er at du kan velge å la den patineres på en naturlig måte. Hvis du for eksempel lar den stå ute, så vil treet etter hvert endre farge. Men hvis du gjerne vil beholde det «rene» utseendet, så er teak også lett å behandle og ta vare på.

Les mer om Muubs benk, og se prisen hos woroom.no.


Concrete wood benk til spisebord – tre møter betong!

Concrete wood benk – tre møter betong!Denne benken er både elegant og rå på samme tid. Den blander både tre og betong sammen, og resultatet er en ytterst flott, og ikke minst solid, benk! Litt mer om benken:

 • Den er svart i fargen
 • Tåler en maksimumvekt på 200 kg
 • Bredde på 180 cm

Nordal har her laget noe du kan ha lenge, og som du aldri blir lei av å verken sitte eller se på.

Les mer om Concrete wood benk, og se prisen på confidentliving.no.

5/5 - (1 vote)