Gavetips

Opplevelsesgaver i Oslo

opplevelsesgave oslo

Bjørnstjerne Bjørnson er opphavsmann til kallenavnet ”Tigerstaden” om Oslo. Det var opprinnelig ikke positivt ment, men brukes i dag med stolthet og i positive vendinger. Og som tigerens rikt fasetterte pels, kan du her lese mer om et mangfoldig og rikt utvalg av opplevelsesgaver i Oslo.

Se mer enn 100 opplevelsesgaver her

Her har vi funnet 10 populære opplevelsesgaver, og du finner garantert noe for både han og henne.


Prøv zipline i Holmenkollen

Opplev Holmenkollen slik hopperne gjør! Selv om Kollenbrølet kanskje ikke bærer deg frem, så vil Holmenkollens zipline helt sikkert gjøre det. Linen er 361 meter lang, og starter i 107,5 meters høyde, og gir deg muligheten for å oppleve Holmenkollen slik hopperne gjør det. Dette helt uten ski!

Les mer her

”Must see” severdigheter i Oslo

”Must see” severdigheter i Oslo

OURWAY Tours tilbyr en guidet tur til Oslos «must sees». Du får en innføring i alt fra Akershus festning til Vigelandsparken, og din engasjerte guide gir deg overblikk over Tigerstadens sjel og hjerte. Så ta ordentlig fottøy på, og opplev hovedstadens største skatter og attraksjoner!

Les mer her

Dra på RIB-safari i Oslofjorden

Dra på RIB-safari i Oslofjorden

Her får du fart, spenning og mulighet for å se Oslo fra vannet. RIB-båten kan komme opp i 50 knop, og holder seg helt nede ved vannflaten. Det er med andre ord sjanser for et ordentlig adrenalin-kick, men det er også tid til ro, slik at du får oppleve Oslofjordens skjønnhet fra første parkett.

Les mer her

Ølsmaking i Oslo

Ølsmaking i Oslo

Finn din indre ølentusiast frem, og la Ølakademiet overøse deg med sin viten, entusiasme og kjærlighet om øl. Foruten mange åpne flasker med øl, så kan du oppleve landets beste kursholdere og formidlere innenfor ølbryggeriets kunst. Så slukk din kunnskapstørst, og smak og lær mer om øl!

Les mer her

Pølse- og burgerkurs

Pølse- og burgerkurs hos KJELLTORESMAT

Her får du lage alle godsakene selv. Du kverner kjøttet, lager farsen, griller burgeren og steker pølsa. I tillegg skal du tilberede alt tilbehøret, som ketchup, sennep, sprø løk, sure agurker, potetstabbe og piccalilli relish. Og selvsagt skal du bake hamburger- og pølsebrødene. Kvelden avsluttes med ren nytelse av snadderet du selv har laget.

Les mer her

Whiskysmaking hos UnderBar

Whiskysmaking hos UnderBar

UnderBar ligger på Aker Brygge, og har et fantastisk utvalg av whiskyer. Du får smake på fem forskjellige whiskyer, samtidig som du lærer om produksjonen, alderens betydning og lagringsmetoder. Det vil være whisky for både nybegynnere og eksperter, samt alle mulige smakspreferanser.

Les mer her

Historisk vandretur ved Akerselva

Historisk vandretur ved Akerselva

La en erfaren guide ta deg med langs Akerselva, og fortelle deg om elvas rike historie. Akerselva har både splittet og samlet Oslo gjennom årene, og var selve arnestedet for industrialiseringen på 1800-tallet. På to timer opplever du gamle fabrikker og cafeer, og det hele avsluttes med god mat i «Mathallen».

Les mer her

SpaDag på THE THIEF

SpaDag på THE THIEF

Her får du 50 minutters klassisk massasje, med full tilgang til resten av THIEF SPA. Det er ren luksus i en travel og stressende hverdag, og den avslappende atmosfæren blir forsterket gjennom nasjonal og internasjonal kunst. Det hele toppes med en herlig lunsj i THIEF FOODBAR.

Les mer her

Kurs i ølbrygging i Oslo

Kurs i ølbrygging i Oslo

Kickstart din ølbryggerkarriere, og la Ølakademiet gi deg inspirasjon og viten. Her får du et tre- timers-kurs med fokus på bryggeprosessen og dens mange fallgruver. Utover informasjon om forskjellige gjær- og malttyper, vil det være en enkel servering. Så lev drømmen, og brygg ditt eget øl!

Les mer her

Romantisk weekend på Lysebu

Romantisk weekend på Lysebu

Rett utenfor Oslogryta finner du et stykke norsk kulturarv. Her sitter den norske historie, kultur og kunst i veggene – samtidig som de har en vinkjeller i verdensklasse. Ta din kjære med til et værelse med blomster ved ankomst, og plei kjærligheten med gourmetmat basert på lokale råvarer.

Les mer her

Vinsmaking på Klosteret

Vinsmaking på Klosteret

Klosteret Restaurant gir deg en stemningsfull og gastronomisk opplevelse. I Chambre Séparée – det avlukkede rom – får du smake 5 forskjellige viner med litt hjemmebakt tilbehør. Den rustikke kjelleren, de levende lys og klostermusikken, fullender en fantastisk aften i selskap med et kunnskapsrikt personale.

Les mer her


Kjøp en opplevelsegave i Oslo hos Truestory

Det er ingenting som å oppleve noe sammen med en du er glad i. Truestory.no tilbyr over hundre forskjellige opplevelsesgaver innenfor mange forskjellige sjangre. Her finner du garantert noe for ham og henne, samt for den urbane og naturelskende.

Dessuten er opplevelsene spredt over det ganske land, så det er helt sikkert noe i nærheten av ditt hjemsted. Opplevelsesgavene er gyldige i hele to år, og Truestory.no tilbyr i tillegg muligheten for å kjøpe en liten gaveeske med sjokolade til den du vil dele opplevelsen med – så tenk på hvem du vil overraske, og finn en opplevelsesgave i Oslo.

5/5 - (4 votes)

Skriv en kommentar