Gavetips

Bursdagsgave til kjæresten

bursdagsgave til kjæresten

Det har ingenting å si om det går 1 år eller 25 – det er fortsatt like vanskelig å finne den perfekte bursdagsgaven til kjæresten uansett hvor lang tid det går. Du skal jo liksom satse litt høyere med en bursdagsgave til kjæresten, enn andre gaver. En bursdagsgave som er Romeo & Juliet verdig og som på en eller annen måte kommuniserer “Du er den eneste i verden for meg, baby.” For om nå uhellet er ute og du velger en feil gave, så må du vente et helt år til å prøve igjen.

Vi håper å få roet ned nervene og har funnet noen tips til bursdagsgave til kjæresten, både for han og henne.

Bursdagsgave til kjæresten han

En perfekt bursdagsgave til kjæresten han, er nok en gave som viser at du setter pris på hans interesser og lidenskap i livet. En gave som sier; jeg backer deg, kjære. Og som også viser at han får den frihet til å gå “all in”. En annen god tips til en bursdagsgave til kjæresten er de hverdagslige og praktiske ting han kanskje ikke orker å tenke på selv og noe som har en twist av omsorg. Sist, men ikke minst, noen opplevelsesgaver som gir dere mer samhold og minner sammen.

Hvalsafari i Tromsø

Majestetiske hvaler, det arktiske fjell- og fjordriket og dere i midten av det hele. En bursdagsgave til kjæresten som han vil sette pris på og hvor han får muligheten av å være på sjøen med mannskapet North Sailing. Skipet Schooner Opal har vunnet flere innovasjonspriser og har et fremdriftssystem som tar skipet stille over vannet for å ikke forstyrre.

Les mer på: https://truestory.no/opplev/hvalsafari-i-tromso/

Apsley Cologne

En classy cologne som har sitt navn etter Apsley House i London og huset til den første hertugen av Wellington. Den har noen harmoniske overtoner av trær, som løftes med en forfriskende essens av grapefrukt og fremheves av noter av pepper. Hjertet er patchouli og cedertre og blir avrundet med muskus for den fengslende avslutningen.

Les mer på: https://stayhard.no/11899328/truefitt-hill/apsley-cologne

Rains Backpack ryggsekk

Dette er en vannavvisende ryggsekk fra det kjente merket Rains. Den er perfekt til hverdagsbruk og har masse plass til hans ting! Blant annet en innvendig lomme som har plass til en PC opptil 13 tommer. Den har også justerbare skulderremer. I tillegg til å være praktisk og funksjonell, så er den også stilfull.

Les mer på: https://www.morris.no/article/rains-backpack-ryggsekk-vannavvisende-13-tommer-50-cm?attr1_id=22

Lundhags Jaure Mid fjellstøvler

Med historie tilbake til 1930-årene, er dette støvelen med en eksepsjonell kvalitet! Er han glad i fjell og vandreturer, så skal du ikke fundere mer – for det kan være vanskelig å finne riktige sko blant møljen med andre merker. Dette er dog en garanti for kvalitet og vil være hans følgesvenn på fjellet i lang tid.

Les mer på: http://www.outnorth.no/lundhags/jaure-mid?#BlackTeaGreen

Ølsmaking i Oslo

Er din mann en øl-entusiast som er å finne med en fredagspils å hånden nesten hver uke, så skal du vurdere denne ølsmakingen til han. Her får han ta sin erfaring med øl til nye høyder og vil kanskje åpne hans syn på ølkunsten. For her får han lære alt han trenger om øl fra de beste kursholdere innen fagfelt øl, Ølakademiet.

Les mer på: https://truestory.no/opplev/oelsmaking-oslo/

Espegård bålbanne

Dette er den største bålpannen fra Espegård, som vil si at den får plass til mye snadder på flotte sommerdager med sosialt selskap og gir mye varme når høstkvelder skal arrangeres. Med andre ord en virkelig god kompanjong til alle mulige dager. Grillristen er selvfølgelig med i pakken, og er han i tillegg en kaffe-elsker, så vil han juble over at det også følger med et oppheng for kaffekjele.

Les mer på: https://byggoghage.no/balpanne-70cm-inkludert-grillrist-espegard-1502.html

Multitrainer TRX

Denne bursdagsgaven til kjæresten er til han som syter eller kommer med unnskyldninger for at han aldri får tid til å trene. Vel, denne gaven vil nok få han til å komme med mindre syt og mer trening! Med denne gaven skal han bare velge ut denne beste kroken i stuen, hvor han kan henge stroppen i og så er det bare å bruke sin egen kroppsvekt! Et godt alternativ til TRX.

Les mer på: https://www.sporttema.no/suspension-training/multitrainer-(som-trx)-svartgul

Spekkhoggersafari

En virkelig unik opplevelse på verdens basis, for den eksisterer i vår bakhage Lofoten som er et av de flotteste naturperler i verden og så får han jo oppleve to opplevelser i ett: RIB-safari i dette fjell- og fjordparadiset og selvfølgelig å få oppleve de majestetiske spekkhoggerne som kommer i sesongen desember til februar for å ta del av festmåltidet av sild.

Les mer på: https://truestory.no/opplev/spekkhoggersafari-fra-andenes/

Fjällräven Keb Touring Down Jacket

Er han en fjellgeit, så er Fjällräven merket å ta inn i vurderingen. Eller, denne jakken er faktisk ikke noe å vurdere, for denne dunjakken har alt av komfort, kvalitet og simple funksjoner for varme, den er lett og komprimerbar, kan brukes over andre lag av klær, har etisk produsert dun og har resirkulert polyamid. Med andre ord, denne bursdagsgaven til kjæresten kan ikke slå feil.

Les mer på: http://www.outnorth.no/fjallraven/keb-touring-down-jacket?#StormnightSky

Temprakon® Ergomagic pute

Dette er puten til et nytt nivå – nærmere sagt i tre nivåer som han kan justere selv! For alle mennesker er jo ulike og denne puten kan justeres etter preferanser. Dette er den perfekte bursdagsgaven til kjæresten for han  som er ekstremt glad søvn eller har hatt problemer med kroppen. Den har både ergonomi på grunn av skumkjernen, er vaskbar og er kvalitet til topp nivå.

Les mer på: https://www.bedrenaetter.no/temprakon-ergomagic-spesial.html

 


Bursdagsgave til kjæresten henne

bursdagsgave til kjæresten henne

Hva skal du kjøpe til din Juliet? Kvinner er jo emosjonelle skapninger og det er jo ikke alltid lett å finne bursdagsgave som kan uttrykke noe for henne.Men her kan det være å legge merke til de små ting i hverdagen som gjør henne glad, eller en bursdagsgave som viser at du vil at hun skal passe på seg selv og ikke minst en gave som gir tid til dere.

Mini Velværeopphold på Sundvolden

Skap deres eget eventyr på Sundvolden Hotel, som er bygget på historie og som befinner seg bak et eventyrisk skog som har inspirerte flere kunstnere og artister gjennom tidene. Med andre ord kan hun være den prinsessen hun er. Nyt hverandres selskap på dette velvære oppholdet. Opplevelsen inkluderer 25 minutter klassisk massasje, en utendørs jacuzzi, et stort treningsstudio og 3-retters middag basert på lokale råvarer.

Les mer på: https://truestory.no/opplev/mini-velvaereopphold-paa-sundvolden/

Carita Genesis of Youth Day Cream 50ml

Kan du huske at vi snakket om å legge merke til de små ting i livet? Vel, om du har lagt merke til at hennes hudkrem har startet å bli litt tom, så er denne ansiktskremen den beste bursdagsgaven til kjæresten. Dette er en ren kvalitetskrem som øker produksjonen av bindevev og øker blant annet kollagen nivået i huden. Det betyr en god løft til huden! Den har også antioksidanter som beskytter huden for frie radikaler.

Les mer på: https://www.beautyheaven.no/products/carita-genesis-of-youth-day-cream-50ml

SpaDag på THE THIEF

Få hun til å føle seg som den stjerna hun er og send hun avgårde til The THIEF – der hvor andre store stjerner henger! Dette er den perfekte bursdagsgaven til kjæresten om du syns at hun fortjener et avbrekk fra hverdagen, for denne opplevelsen inkluderer adgang til The THIEF spa, 50 minutters klassisk massasje og en herlig lunsj på The THIEF FOODBAR.

Les mer på: https://truestory.no/opplev/spadag-paa-thethief/

Det er en ting menn skal være klare over og det er at “den lille sorte” er alltid er en sikker vinner. Den er tidløs, passer til de fleste anledninger og er bare en klassiker i skapet. Med denne kjolen fra Tiger of Sweden er det ingen unntak, men denne kjolen har også den ekstra effekten med glitter som får hun til skille ut.

Les mer på: https://www.bubbleroom.no/nn/kl%C3%A6r/dame/tiger-of-sweden/midi-knelengde/acris-dress-midnight-black

Karmamejus RECHARGE ionic body brush

Dette er mirakelbørsten fra Karmamejus  er en ion body brush og gir negative elektroniske ioner gjennom tørrbørsting. Børsten er nemlig laget av bøketre og har børstehår laget av bronsetråd og hestehår! Resultatet? Større blodsirkulasjon, reduserer cellulitter og gir styrke til huden. Børsten gir også økt energi og er en mini-spabehandling hjemme.

Les mer på: https://www.pureskin.no/products/recharge-ionic-body-brush2

Fjordcruise, spa & middag på Vulkana

Denne gaven er virkelig unik, fordi det er en gourmet og spa opplevelse på en 50 år gammel båt! Så den har en gammel sjarm, men også moderne luksus og velvære i ett. Dette blir til deres disposisjon, så det er bare å hoppe i fjorden, nye gode timer med i ZenLounge og spis en herlig middag til slutt. Tiden er deres.

Les mer på: https://truestory.no/opplev/fjordcruise-spa-og-middag-paa-vulkana/

Cellbes Morgenkåpe i velur

En super deilig morgenkåpe av velur som din kjæreste kan drukne i når hun kommer hjem fra jobb eller skal bare daffe en hel helg! Noen fugler sier at det ikke finnes bedre på markedet, fordi den er så komfortabel. Den har også to lommer som gjør den praktisk.

Les mer på: https://www.cellbes.no/undertoy-dame-hjemmekos-17540/morgenkape-571265?imageId=491380&variantId=571265-0554&list=Undert%C3%B8y%2FDame%2FHjemmekos&sg=D1

Gucci Bloom

Når Dakota Johnson (Anastasia fra Fifty Shades of Grey) fronter denne parfymen, så vet man at Gucci Bloom står for; å ikke redd for å være seg selv, morsom, kul og er bare generelt likbar. Gi denne bursdagsgaven til kjæresten om du syns hun er på samme nivå likbar. Den har noter av blant annet Jasmin og lukten har en pudderaktig, blomsterpreg.

Les mer på: https://www.nordicfeel.no/duft/parfyme/dameparfyme/gucci-gucci-bloom-45423

Louis Poulsen Arne Jacobsen Royal Pendel

Er hun interiør-glad eller føler du at du skal bidra med litt interiør ferdigheter, så investerer du i denne lampen som er elegant og tidløs til alle rom. Merket er Louis Poulsen som et av Danmarks eldste designer virksomheter og ble stiftet i 1878. Det sier nesten seg selv at de lager produkter av kvalitet og med mye kunnskap bak. Selve lampen er designet av av Arne Jacobsen. Denne lampen inngår også i en serie og er perfekt om hun har det samme merket tidligere, eller det skal utfylles flere lamper til leiligheten.

Les mer på: https://www.christiania-belysning.no/louis-poulsen/aj-royal-pendel-oe37/p/12495/

Fototapet fra eget bilde eller illustrasjon

Vi fortsetter litt i interiør bølgen og introduserer noe genialt! Dette er en fototapet hvor hun får bruke sitt eget bilde eller illustrasjon til hjemmet. Det vil si at hun kan la sine personlige preferanser komme til utløp gjennom denne tapeten, hvor hun selv får velge motiv! Den er i tillegg miljøvennlig og er brannsikker.

Les mer på: http://www.photowall.no/photo-wallpaper/custom

5/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar