Bolig

Hay stol

hay stol

Hay er et dansk designfirma for møbler og hadde sin oppstart i 2002. Tross at firmaet er rett nytt, er det allerede et av de mest kjente designer firmaer på markedet for Skandinavisk design. Deres møbler er basert på modernitet, funksjonalitet, sofistikert mote og en kvalitet som gir stor verdi til kunden. Dette er selvfølgelig fundamentet for alle møblene, men alle verk får sitt unike preg siden flere kunnskapsrike og kreative designere er invitert med for å gi deres innspill!

Dette gjelder også for Hay sine stoler

Under vil du finne 12 stoler som hver har sin unike stil og bakgrunnshistorie. Dette gir også et stort rom for å finne den perfekte Hay stol for deg og hva du har behov for hjemme –  for eksempel en hagestol ute på verandaen eller en barstol til kjøkkenet. Det trenger heller ikke å være til privatbruk, for mange av stolene er også designet til å passe til arbeidsplassen.


Hay AAC 26 stol Hvit

Hay AAC 26 stol HvitDenne flotte stolen er fra About a Chair kolleksjonen, designet av Hee Welling. Den er en ny utgave av AAC 26 med slankere ben og elegante armlener. Den har god komfort og gir god støtte til nedre del av ryggen, som den på samme tid kombinerer estetikk og funksjonalitet. Denne stolen passer godt til arbeidsplassen, for eksempel et konferanserom, men er også designet på den måten at den går til spisebordet hjemme eller hjemmekontor.

 • Størrelser: W 59 x D 52 x H 46/79 cm

Les mer på: https://www.hviit.no/products/about-a-chair-colour-hay-aac2-hvit

Hay stol Soft Edge 10 Stol Eik/svart

Hay stol Soft Edge 10 Stol Eik/svartDenne stolen er fra Soft Edge serien, designet av Iskos-Berlin. Den er designet så den passer til kroppens former og har tynne, mykere kanter for den ultimate sittekomfort. Stolen har sin funksjonalitet ved at den er utviklet for et menneske som er i bevegelse. Denne Hay stolen passer godt til kantine, café, klasserom eller bare et sted hjemme.

 • Størrelse : Bredd 52 cm , høyde 78 cm Dybde 53 cm Sittehøyde 46 cm

Les mer på: https://www.lunehjem.no/mobler/stoler-/-sofa/spisestuestoler/soft-edge-10-stol-eik/svart

Hay stol AAL 93 About a Lounge Chair High

Hay stol AAL 93 About a Lounge Chair HighDenne stolen er fra About a Lounge kolleksjonen og er en populær loungestol som er en videreutvikling av en About a Chair. Den har fantastisk komfort når man setter seg ned i et dypere sete, har myke armlener og en høy rygg. Alle de tre aspekt er med på å gi den beste sitte opplevelse, om det så er på arbeidsplassen eller hjemme. Denne loungestolen fra Hay kommer også i et stort utvalg av tekstiler og fargekombinasjoner.

Les mer på: https://www.hviit.no/products/about-a-lounge-chair-high-aal92-hay

Hay AAC53 Kontorstol Coda 100

Hay AAC53 Kontorstol Coda 100

Skal du ha en kontorplass som imponerer, så går du får denne kontor stolen i About a Chair kolleksjonen. Denne er nemlig skapt til å være funksjonell på høyeste nivå og blir nok regnet som den mest funksjonelle i kolleksjonen. Tross det, har den også en elegant stil som gir den et sofistikert uttrykk til kontorplassen. Stolen har justerbar høyde, understellet kan skiftes, og har generelt et stort utvalg av tekstilerog fargekombinasjoner som passer til enhver smak.

 • Mål: Bredde 62 cm Dybde 60 cm Høyde 74,5-87,5 cm

Les mer på: https://www.lunehjem.no/mobler/stoler-/-sofa/kontorstoler/aac53-kontorstol-coda-100

Hay stol AAC22 Hvit

Hay stol AAC22 HvitDen perfekte spisestolen fra About a Chair kolleksjonen som sies å være en kommende klassiker. Som med alle stolene fra denne kolleksjonen, så er den bygget på funksjonalitet og moderne enkelhet, men har sitt særpreg med et understell av tre, som gir et tidløst uttrykk og stabilitet som varer hele livet ut. Den gir selvsagt mye komfort på grunn av dens silhuett, utforming og materiale av polypopylene/plast. Denne har også endeløse muligheter med tekstil og farger.

Les mer på: https://www.hviit.no/products/about-a-chair-hay-white-aac22

Hay Hee Lounge Stol Rust

Hay Hee Lounge Stol RustDenne loungestolen er fra Hee Lounge kolleksjonen og blir regnet som en av de mest laid-back stolene i serien. Den har proporsjoner som er innbydende på grunn av dens lave utforming og design som gjør at man sitter godt i den og kan ha bena avslappet på bakken. Tross at den avslappende uttrykket og komforten, så er designet fremdeles veldig lett og enkelt. Den er av galvanisert stål og er pulverlakkert, og passer både til innendørs og utendørs bruk.

 • Mål:W:72D:67H:37/67

Les mer på: https://www.lunehjem.no/mobler/stoler-/-sofa/lenestoler-/-puffer/hee-lounge-chair-rust

AAS 38 Black / Black Barstol HAY

AAS 38 Black / Black Barstol HAYEn virkelig elegant barstol fra About a Stool kolleksjonen. Den har selvfølgelig den samme minimalistiske stilen som de andre stolene fra Hay,  og er basert på god komfort på grunn av den bøyde bakdelen av setet. Forskjellen er at den har et industrialisert uttrykk og skaper et stort inntrykk i rommet. Igjen har denne Hay stolen en stor mulighet til å tilpasse stolen etter preferanser. Passer godt til restauranter eller bare ved kjøkkenbenken hjemme.

 • Lav: 50 x D 43 x H Sittehøyde 65/ totalt høyde 76 ( Leveringstid : 4-5 uker )
 • Høy: 50 x D 46 x H Sittehøyde 75/ totalt høyde 86

Les mer på: https://www.hviit.no/products/about-a-stool-aas32-black2

Hay Soft Edge 12 Stol Svart

Hay Soft Edge 12 Stol SvartSoft Edge stolen fra Hay er også designet av Iskos-Berlin og er ment som en stol til spisebordet. Den er laget av kryssfiner og kan derfor minne om de klassiske skole stolene, men denne har avrundede kanter og et design for å gi en god sittekomfort. Den er simpel og minimalistisk, men har et sterkt og robust uttrykk. Tross at den har sin klassiske stil, så kommer den også i flere varianter.

Les mer på: https://www.lunehjem.no/mobler/stoler-/-sofa/spisestuestoler/soft-edge-12-stol-svart

AAL 81 About A Lounge Chair Sierra

AAL 81 About A Lounge Chair SierraDenne inngår i About a Lounge kolleksjonen og har et mer enklere uttrykk enn AAL 93 som ble presentert lenger oppe. Dette på grunn av dens lavere rygg enn sin motpart, men har fremdeles en høyere rygg for en ekstra komfort og er på samme måte kompakt som den andre. En loungestol som er virkelig behagelig og som kommer i mange ulike tekstiler og fargekombinasjoner som passer alle preferanser.

Les mer på: https://www.hviit.no/products/about-a-lounge-chair-low-hay2

About a chair AAC12 Dusty Blue Hay

About a chair AAC12 Dusty Blue HayDenne stolen er fra About a Chair kolleksjonen og er designet av Hee Welling. Den er skapt til å gi den ultimate sittekomfort på grunn av skallet som lett bøyd og er laget av polypropylene for ekstra mykhet. Den har et enkelt uttrykk med en ren silhuette og uten noen armlener. Tross den minimalistiske stilen, så får den litt karakteristikk med elegante ben av såpebehandlet eik som gir et varmt uttrykk. Denne stolen har igjen store muligheter for tilpasning etter preferanser.

 • Mål: W 51 x D 50,5 x H 46/78,5 cm.

Les mer på: https://www.lunehjem.no/mobler/stoler-/-sofa/spisestuestoler/about-a-chair-aac12-dusty-blue

Hay AAS 32 White Barstol

Hay AAS 32 White BarstolDenne Hay stolen er fra About a Stool kolleksjonen og er litt mer robust enn den elegante barstolen AAS 38, på grunn av dens lange, bøyde treben. Den er fremdeles elegant i stilen, men har et sterkere uttrykk i rommet. Den er igjen designet for å gi den beste sittekomfort på grunn av bakdelen på setet. Passer godt til offentlige rom, men også hjemme som for eksempel på kjøkkenet. Den er tilgjengelig i to høyder og har en rekke ulike materiale.

 • Høy: 50 x D 46 x Sittehøyde 75 cm, total høyde 86 cm
 • Lav: 50 x D 43 x Sittehøyde 65 cm, total høyde 76 cm

Les mer på: https://www.hviit.no/products/about-a-stool-aas32-white-hay

Hay stol Palissade Arm Chair Cream White

Hay stol Palissade Arm Chair Cream WhitePalissade kolleksjonen er for Hay utemøbler og denne er designet av Ronan og Erwan Bouroullec. Selve kolleksjonen har hele 13 ulike elementer, men det som går igjen for alle er målet om å skape en stol som passe alle former for landskap og områder, som terrasser, balkonger, kafeer og så videre. Den er elegant og stilfull, men den er sterk, solid og er preparert med galvanisert pulverlakkert stål for utebruk.

 • MÅL: 63xD:66 H:80 cm(med ryggstøtte) / sittehøyde 45 cm

Les mer på: https://www.lunehjem.no/mobler/hay-palissade/palissade-arm-chair-cream-white

Hay Neu Chair 13

Hay Neu Chair 13Den perfekte stol for et kontorområde eller et kjøkken både hjemme og på arbeidsplassen. Den er robust og sterk på grunn av dens stolben av eik, samt plasten som er materialet brukt til skallet. Skallet er også ergonomisk utformet og har en fleksibilitet som gir en fantastisk komfort. Stolen kommer også i andre materialer som kan imøtekomme dine ønsker.

 • L54,2 x W 45,3 x H 45/82 cm.

Les mer på: https://www.hviit.no/products/neu-chair-13-white6


Hay har alle mulige sorter møbler

Som nevnt i introduksjonen, så har Hay alle mulige sorter møbler så det er mulig å holde en konsistent stil i hjemmet, arbeidsplassen eller andre offfentlige rom. Hay har blant annet hyller, bord, garderobemøbler og benker. Ikke nok med det har Hay sin egen interiør linje, hvor du kan finne alt av knagger, speil, tepper og mye mer.

4/5 - (1 vote)

Skriv en kommentar